داغ شدن افزایش قیمت ها در بازار اقلام خوراکی
همزمان با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان نوسان قیمت خوراکی های مصرفی نشان دهنده داغ شدن بازار افزایش قیمت هاست.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا وسیما، بررسیهای میدانی از مولوی به عنوان مرکز توزیع مواد خوراکی از جمله حبوب و برنج نشان میدهد قیمت انواع این مواد خوراکی به ویژه حبوبات با رشد همراه شده است.
علیرضا احمدی بنکدار مواد غذایی با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی حبوبات در روزهای پایانی ماه شعبان و نزدیک شدن به ماه رمضان گفت: در ۲ ماه گذشته قیمت این کالاها نسبت به پیش از نوروز با رشد ۲ تا ۳ هزار تومانی همراه بوده است.
فروشنده دیگری در این منطقه از پایتخت با تایید افزایش قیمت در حبوبات ادامه داد: قیمت برنج تاکنون ثابت مانده است.
براساس قیمتهای تعیین شده در این بازار لوبیای چیتی ۱۱ تا ۱۳ هزار تومان عرضه میشود.بازار گوشت گوسفند نیز در هفته گذشته با افزایش قیمت مواجه بوده است.
رئیس اتحادیه توزیع کنندگان گوشت گوسفند از افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفند با کاهش ۴۰ درصدی عرضه دام خبر داد.
علی اصغر ملکی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به افزایش ۱۵۰۰ تومانی قیمت گوسفند ذبح شده در کشتارگاهها افزود: بروز سیل در استانهای غربی که محل تامین بخش عمده گوشت مصرفی تهران است دلیل این افزایش قیمت است.
وی ایجاد اختلال در ارسال دام به تهران را سبب افزایش قیمت گوشت گوسفند دانست و گفت: گوشت گوسفند در کشتارگاه ۳۵ هزار تومان به مغازه دار و ۳۸ تا ۳۹ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه بارشهای مناسب سبب رویش گیاه در مراتع و کاهش تمایل دامداران به عرضه دام شده است، ادامه داد: واردات گوشت از آسیای میانه درحال انجام است که ادامه و افزایش این روند سبب کنترل قیمت گوشت در بازار میشود.
ملکی کاهش قیمت گوشت گوسفند در اواخر اردیبهشت را طبق اول هر سال طبیعی دانست و افرود: پیش بینی و کنترل قیمت گوشت در بازار بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.