به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ قاسم زراعتکار در مصاحبه با رادیو اقتصاد بااشاره به اینکه در حال حاضر ۹۵ درصد نان کشور بصورت سنتی تولید میشود، افزود: نان بهعنوان اصلیترین محصول در سبد غذایی خانوار به شمار میرود و بهبود کیفیت این کالا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی همچنین با بیان اینکه ایران در تولید گندم به مرحله خودکفایی رسیده است، اظهارداشت: کیفیت پایدار نان مستلزم کیفیت تولید این محصول راهبردی است که بایستی تلاش بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: کیفیت گندم، یکسان سازی قیمت آرد و رقابت سالم میان واحدها ضمن ارتقا بخشی کیفیت نان در تامین رضایتمندی مردم نیز بسیار نقش آفرین است.
وی افزود: نان از پرمصرفترین غذاها و تامین کننده بخش اعظم کالری و پروتئین مورد نیاز روزانه مردم است و کیفیت نان به عوامل زیادی بستگی دارد که میتوان به کیفیت مواد اولیه اشاره کرد.
زراعتکار در مصاحبه با رادیو اقتصاد بیان اینکه گندم و آرد از جمله مهمترین مواد اولیه تولید نان به شمار میرود، اظهارداشت: کیفیت نامناسب مواد اولیه کیفیت پایدار نان را به چالش میکشد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه اجرای طرح یکسان سازی نرخ نان صرفه جویی سالانه یک میلیون و ۵۰۰ تا دو میلیون تن گندم را به دنبال دارد، گفت: بدون شک با اجرای این طرح ضمن ایجاد فضای رقابتی میتوان کیفیت تولید نان را ارتقا و در نتیجه رضایتمندی شهروندان را تامین کرد.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران با اعلام اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد آرد توزیعی در کشور یارانهای و ۲۰ درصد آزاد است، افزود: آرد یارانهای برای نانواییهای سنتی و آرد آزاد به نانهای فانتزی و آزادپزها تعلق دارد.
وی تاکید کرد: اگر مسئله نان در کشور یکسانسازی شود و واحدهای نانوایی اختیار انتخاب آرد اولیه خود را داشته باشند میتوان در فضای رقابتی حرفی از افزایش کیفیت و خلاقیت زد.
زراعتکار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اتحادیه نانوایان با احداث نانواییهای جدید مخالف نیست، یادآورشد: برای احداث نانوایی باید قاعده و ضابطه وجود داشته باشد و براساس نیاز این اقدام صورت گیرد چرا که احداث نانوایی بدون قید و شرط در هر مکانی بدون در نظر گرفتن ظرفیت و نیاز منطقه منجر به تعطیلی واحدهای نانوایی سابق و یا کاهش تعداد کارگران آنها میشود.