درمان بیماری های عصبی مثانه از طریق یک شبیه ساز
رئیس انجمن نورویورولوژی ایران گفت: از طریق یک شبیه ساز مثانه، می توان بیماری های مثانه عصبی را درمان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر مهری مهراد در نشست خبری انجمن نورو یورولوژی افزود: بی اختیاری ادراری در گروه های سنی مختلف از کودک تا بزرگسال دیده می شود. وی گفت: در کودکان به علت بد ختنه شدن یا عفونت ادراری، در بزرگسالان به علت شل بودن مثانه و اختلالات کف لگن در زنان و استرس های روحی این مشکل دیده می شود و در مردان پروستات علت اصلی بروز بی اختیاری ادراری است.
رئیس انجمن نورویورولوژی گفت: بزرگ شدن پروستات موجب اختلال در دفع ادرار و بی اختیاری ادراری می شود.
وی با بیان اینکه به همین دلیل چکاپ و بررسی کلیه و مثانه تا قبل از ماه رمضان از این هفته تا 6 خرداد در محل انجمن برای بیماران انجام می شود افزود: این انجمن بین المللی و تازه تأسیس است و بیماری های اعصاب مثانه و کلیه را شامل می شود.
وی گفت: این بیماری ها با علل درگیری اعصاب این ناحیه بروز می کند و از جمله نشانه های آن درد در ناحیه لگن و کمر است البته شیوع آن نیز همچون ام اس دلایل ناشناخته ای دارد.
مهراد افزود: استفاده مکرر از سوند ادراری نیز از جمله عواملی است که می تواند با ایجاد زخم و عفونت ادراری زمینه بیماری های نورویورولوژی را تشدید کند.
وی گفت: استفاده از دستگاه شبیه ساز مثانه به صورت جراحی و با پوشش کامل بیمه ای برای بیماران در رفع بی اختیاری ادراری استفاده می شود افزود: این دستگاه در نخاع بیمار کار گذاشته می شود و با کمک باتری کار می کند.
این دستگاه از جنس تیتانیوم است و با مکانیزم بدن هم خوانی داشته و قابلیت10 سال کار کردن را دارد.