مولایی:
آموزش و پرورش تاکنون به ساخت مدارس در منطقه 22 اقدام نکرده است
شهردار منطقه 22: با توجه به اینکه شهرداری این منطقه، 5 قطعه زمین برای فضای آموزشی در اختیار آموزش و پرورش قرار داده اما متاسفانه تاکنون آموزش و پرورش به ساخت مدارس اقدام نکرده است.
مولایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: ما کاربری های آموزش را در سطح منطقه حفظ می کنیم اما احداث کننده آموزش و پرورش است که تاکنون ورود پیدا نکرده است .
وی افزود: 4 و 5 سال است که از این موضوع می گذرد و آموزش و پرورش باید بطور جدی وارد این موضوع شوند و ما هم آمادگی همکاری داریم.
مولایی همچنین به موضوع بلند مرتبه سازی در منطقه 22 و تاثیر آن به آلودگی هوای تهران اشاره و اضافه کرد: فرض بگیریم که ارتفاع بلندترین ساختمان ما به 90 متر برسد. این در شرایطی است که باد از ارتفاع 150 متر به بالا جریان پیدا می کند. تحت این شرایط چگونه می توان گفت که ساختمان های بلند مرتبه منطقه 22 جلوی جریان باد را گرفته است؟ .
وی افزود : مگر تهران فقط منطقه 22 است؟ از آن گذشته اگر ایرادی وجود دارد چرا زمان نوشتن طرح جامع و تفصیلی عزیزان دولتی به آن توجه نکرده اند؟.
مولایی ادامه داد: طرح تفصیلی منطقه 22 از سال 95 در حال تجدید نظر است و شورای عالی معماری ابلاغ کرد که اجازه ساخت بیشتر از 11 طبقه وجود ندارد که ما عین نص قانون در این مورد عمل کرده ایم و هرگونه ساخت و ساز تحت نظارت مسئولان بالادستی است.
وی گفت: تاکنون گزارشی از تخلف ساخت و ساز ارائه نشده است.
بلاتکلیفی 12 خانواده در بوستان چیتگر
شهردار منطقه 22 تهران گفت : 12 خانواده که از کارکنان اداره کل منابع طبیعی استان تهران سالهاست در بوستان چیتگر سکونت دارند همچنان در بلاتکلیفی و کمبود امکانات از قبیل گاز و برق بسر می برند.
مولایی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: از زمانی که زندگی این 12 خانواده رسانه ای شد تاکنون اداره کل منابع طبیعی استان تهران هیچگونه اقدامی برای معرفی آنان به شهرداری برای خرید سکونتگاه آنها صورت نداده است .
وی افزود : بالغ بر 45 تا 50 سال است که این خانوارها در آن بخش سکونت دارند آنها کارمندان بازنشسته جنگل و مراتع هستند. ما تا آنجا که در توانمان بود به این افراد کمک کردیم و اما تا به امروز هیچ کدام از مسئولان مراتع و محیط زیست پاسخ قانع کننده ای به سوالات ما نداده اند .
مولایی گفت:سوال ما این است که این افراد کارمند سازمان مراتع هستندیا نه ؟ آیا این خانه ها، خانه های کارگری است ؟ اگر خانه کارگری است چرا این افراد ده ها سال در آن اقامت دارند ؟ اگرسازمانی است چرا پس از بازنشستگی پس نگرفته اند ؟ اگر اجاره به شرط تملیک است چرا در بوستان چیتگر واقع شده و چرا خدماتی به این افراد داده نمی شود ؟
مولایی گفت : تا زمانی که اداره کل منابع طبیعی استان تهران مالکان را به شهرداری منطقه معرفی نکند شهروند امکان تملک ندارد.
شهردار منطقه 22 درباره کاشت درخت در بوستان چیتگر افزود :ما در بوستان چیتگر به عنوان مستاجر هستیم و فقط از فضای سبز آن حراست می کنیم . در طول 50 تا 60 سال از عمر احداث بوستان چیتگر درکل 500 هزار اصله درخت در آن کاشته شده که 150 هزار عدد آن سال گذشته کاشته شد و حدود 100 هزار عدد آن هم شهریور کاشته می شود .
مولایی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر انتشار شایعه ای در خصوص خشک شدن آب دریاچه خلیج فارس گفت : این دریاچه مصنوعی است و آب آن از رودخانه کن می آید و سطح آب آن از یک تا یک و نیم متر مکعب کمتر نشده است .
وی در ادامه به موضوع درختان چیتگر پرداخت و خاطرنشان کرد: به دلیل سرمای شدید در سال 86 خساراتی به درختان این مجموعه وارد شد و به خشک شدن برخی از درختان انجامید. تحت این شرایط شهرداری مجبور بود تا درختان را جوان سازی کند. ما معمولاً برای جوان سازی اصطلاح قطع سازی را مطرح می کنیم که به معنی ریشه کندن و از بین بردن نیست . اقدام جوان سازی درختان دریاچه چیتگر نیز با هماهنگی کمیسیون ماده 7 و معاونت خدمات شهری سال گذشته انجام شد .
مولایی افزود : ما فکر می کردیم مسئولان امر متوجه منظور ما از قطع می شوند اما نمی دانستیم آنها فکر می کنند اقدام شهرداری مبنی بر کندن ریشه درخت است.
شهردار منطقه 22 با تاکید بر اقدامات مدیریت شهری در راستای کاهش تصادفات در منطقه 22 گفت : سال گذشته بزرگراه آزادگان را ایمن سازی کردیم که این امر به طور محسوسی در کاهش آمار تصادفات منجر به جرح و فوت تاثیرگذار بود.