واکنش همسر حجتالاسلام رئیسی به بداخلاقیهای انتخاباتی
همسر حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، نسبت به برخی شبهه افکنیها درباره دولت کار و کرامت واکنش نشان داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، دکتر جمیله علمالهدی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و همسر حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، در واکنش به برخی شبهه افکنی ها درباره دولت کار و کرامت، گفت: در اسلام برای حضور و دخالت بانوان در امور سیاسی و اجتماعی همانند مردان پایگاه و جایگاهی مناسب وجود دارد.
وی با اشاره به نقش و ضرورت حضور زنان در عرصه سیاست و تعیین سرنوشت جامعه اسلامی، بیان داشت: سیاست بخش مهمی از زندگی بشر را تشکیل میدهد برهمین اساس اسلام به حضور بانوان همچون مردان در عرصه سیاست تاکید دارد و پذیرش یا همکاری با نظام ظالم و حاکم جائر هم برای زن و هم برای مرد جایز نیست چه اینکه شما حضور سیاسی و اجتماعی زنان صدر اسلام را در مبارزه در هجرت و در بیعت مستقل آنان با پیامبر(ص)مشاهده می کنید و بزرگترین و شاخص ترین زنان اسلام که متعلق به خاندان عصمت هستند با عنوان مبارزه برعلیه ظلم و نفاق شناخته میشوند.
همسر حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، ادامه داد: در یک جامعه اسلامی زن مسلمان همگام و گاه جلوتر از مردان در عرصه انقلاب و برپایی نظام اسلامی حضور مییابد و براساس عقل و تدبیر نه احساسات زودگذر عمل می کند و برای صلاح جامعه تصمیم گرفته و ایفای نقش میکند و این شان و ارزش را زنان تنها در سایه تحقق دین مبین اسلام به دست می آورند.
دانشیار دانشگاه شهید بهشتی با تاکید بر اینکه خانه داری و فرزند پروری نمیتواند مانع توجه زنان به تعهدات اجتماعی شود و آنها را نسبت به مسایل و مشکلات بی خیال و بی تفاوت نمی کند بلکه همیشه همچون یک شهروند مسئول به سرنوشت جامعه حساستر و در برابر خداوند احساس تکلیف می کنند، این احساس تکلیف و حضور زنان در جامعه هیچ منافاتی با عفت و حیا و شرف آنان ندارد . این مطالب سخیف و ساده لوحانه که اسلام یا روحانیت که دلسوز و مفسر اسلام است می خواهد زن را در حصار تنگ خانه نگه دارد و او را از امور اجتماعی و عرصه سیاست دور سازد خریداری ندارد.
وی با بیان اینکه زنان توانایی دارند همراه یا بیش و پیش از مردان در ایجاد تحول کمی و کیفی جامعه نقش آفرین باشند، چه اینکه زنان در دوران دفاع مقدس و همین امروز در دفاع از حرم اهل البین توانسته اند با درک موقعیت و شرایط زمان فرزندان و همسران خود را راهی میدان نبرد حق علیه باطل کردند و خود نیز در پشت میدان جنگ با حمایت و تقویت روحی و معنوی رزمندگان به جنگ نرم دشمن پاسخ بدهند و علاوه بر آن خدمات و کمک رسانی به جبهه را دنبال کنند و این بیانگر بینش عمیق و ژرف بانوان انقلابی داشت.
علمالهدی با اشاره به جایگاه سیاسی و اجتماعی زنان از منظر امام راحل، تصریح کرد: امام راحل در برابر الگوی سنتی و الگوی مدرن یک الگوی جدید از زن معرفی کردند. در الگوی امام خمینی زن علاوه بر خانه داری فرزند پروری و فعالیت اجتماعی به تکامل علمی و اخلاقی خود اشتغال دارد. امام از همان آغاز انقلاب مشارکت سیاسی زنان را به عنوان یک تکلیف بیان میکنند و در سخنرانیهای متفاوت خود با اشاره به جایگاه و نقش بانوان درصدد بازگرداندن کرامت و شان از دست رفته آنان هستند و این نشان از عمق تفکر و اندیشه بنیانگذار انقلاب نسبت به جایگاه اجتماعی و سیاسی زن مسلمان دارد.
دانشیار دانشگاه شهید بهشتی حضور زنان مومن و متعهد را در جامعه امری لازم و ضروری دانست و اظهار داشت: امروز غرب خود را داعیدار حمایت از منافع زنان میداند و این امر درحالی است که با صرف نظر از حقوق انسانی تنها به جنسیت زن توجه میکند و با پایمال کردن جایگاه ارزشمند زنان، او را به سمت سراشیبی و انحطاط سوق میدهد.
دکتر جمیله علمالهدی همسر حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی، نامزد انتخاباتی دوره دوازدهم ریاست جمهوری، دارای مدرک دکتری فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی از دانشگاه تربیت مدرس، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی است و سابقه تدریس در دانشگاه های شهید بهشتی، امام صادق(ع)، علامه طباطبائی، تربیت معلم دارد او همچنین رئیس کمیسیون تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی است و تالیف ده های مقاله علمی و شش عنوان کتاب در حوزه تربیت اسلامی را در کارنامه فعالیت خود دارد.