ستاد انتخابات استان
آغاز تبلیغات شوراهای شهر و روستا از امروز در همدان+فیلم
زمان تبلیغات شوراهای اسلامی شهر و روستا از ساعت ۲۴ دیشب همزمان با سراسر کشور آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکزهمدان، به گفته رییس ستاد انتخابات استان در استان یک میلیون و دویست و هشتاد هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
آقای الهی تبار با اشاره به اینکه حدود ۷۴ درصد از جمعیت استان می توانند در ۲۹ اردیبهشت در پای صندوق های رای حضور یابند گفت: از مجموع هزارو۷۳ نفر ، هزار و۶۴ نفر در شهرها و از پنج هزار و ۲۷۰ نفر، چهار هزار و۹۱۸ نفر در روستاهای استان برای رقابت در شوراهای اسلامی تایید صلاحیت شده اند .
او ادامه داد: هزار و۳۷۰ شعبه اخذ رای پیش بینی شده و بیست هزار نفر امر برگزاری انتخابات را در ۵۵۹ شعبه شهری و ۸۱۱ شعبه روستایی برگزار خواهند کرد.
رئیس ستاد انتخابات استان گفت: زمان تبلیغات کاندیداها با ریاست جمهوری تا ساعت ۸ صبح پنج شنبه هفته آینده است و باید تمامی قوانین تبلیغاتی در برگزاری این دو انتخابات رعایت شود.
آغاز تبلیغات شوراهای شهر و روستا از امروز در همدان+فیلم آغاز تبلیغات شوراهای شهر و روستا از امروز در همدان+فیلم آغاز تبلیغات شوراهای شهر و روستا از امروز در همدان+فیلم آغاز تبلیغات شوراهای شهر و روستا از امروز در همدان+فیلم