به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ طاها رمضانی با اشاره به اینکه در سیاستهای اقتصاد مقاومتی موضوع محصولات دانش بنیان از جایگاه بسیار برجستهای برخوردار است، افزود: دانش بنیان نبودن محصولات صنعتی از مشکلات جدی است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه صنایع مملکت باید دانش بنیان شود، اظهارداشت: کشور در عرصه اقتصاد مقاومتی نیاز به تولیدات دانش بنیان دارد.
این کارشناس اقتصادی گفت: خوشبختانه از جمله راهکارهای تولید بنیان شدن محصولات صنعتی در کشور اینکه سهم نیروی انسانی در تولید یک کالا بیش از سهم سرمایه فیزیکی باشد.
وی در ادامه با اعتقاد به اینکه در اقتصاد مقاومتی بطور مستمر کالاها باید دانش بنیانتر شوند، افزود: برای دستیابی به چنین رهیافتی باید ارتباط قوی بین دانشگاه، صنعت و بازار برقرار شود.
رمضانی با بیان اینکه برقراری ارتباط بین دانشگاه، صنعت و بازار با تربیت کادر شدنی است، اظهارداشت: گذر شکوفایی تولید، اشتغال، رشد اقتصادی در جامعه از مسیر دانش بنیانی میگذرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به این جمله که شهرکهای صنعتی در ایجاد اشتغال و بهبود فضای کسب و کار بسیار نقش آفرین هستند، گفت: صنایع کوچک از حوزههای مهم عرصه اقتصادی است و در برخی از کشورها به عنوان بخش پیشروی اقتصاد به شمار میرود.
کارشناس اقتصادی با اشاره به این سخن که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بخش صنعت در کشور پیشرفت و گسترش خوبی داشته است، افزود: زیرساخت ایران به لحاظ تاریخی بیش از اینکه صنعتی باشد، کشاورزی بوده است.
وی تاکید کرد: صنعت در اشتغال افزایی مملکت بسیار نقش آفرین است مشروط به این حمایتهای لازم و کافی صورت گیرد.
رمضانی با بیان اینکه بسیاری از برنامهها در کشور تنها ناظر به ایجاد صنعت است نه ایجاد صنایع پایدار و پیشرو، اظهار داشت: صنایع در ایران از تنوع و گستردگی خیلی فراوانی برخوردار هستند البته این به معنی نقطه منفی نیست بلکه به مفهوم وسعت عملکرد و تنوع ظرفیتهای مملکت است.
وی همچنین نداشتن نقشه راه را از خلاءهای وضع موجود صنعت کشور برشمرد و یادآور شد: توسعه صنعتی بیش از هرچیز به نقشه راه نیاز مبرم دارد.