جشنواره غذا ویژه سفیران سلامت در شهرستان بهمئی برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی
گفت: یکی از مهمترین اقدامات در راستای ترویج تغذیه سالم فرهنگ سازی مصرف حداقل ۵ واحد
سبزی و میوه شامل حداقل ۳ واحد سبزی و حداقل دو واحد میوه است. الهام پور مقدم افزود: مصرف چند نوع سبزی و میوه در حال
حاضر یکی از فاکتورهای اصلی اضافه وزن و چاقی و بیماریهای غیر واگیر مرتبط با
تغذیه در کشور به شمار می رود. وی ادامه داد: تشویق و ترویج مصرف بیشتر حبوبات که هم
منبع ارزان پروتئین و هم دارای فیبر غذایی بالاست، علاوه بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی
برای حفظ و ارتقای سلامت، در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی، دیابت، بیماری های قلبی
و عروقی و سرطان ها حائز اهمیت است. الهام پور مقدم
افزود: ترغیب خانواده ها به استفاده از غذای سالم با ارزش بالا، کاهش مصرف غذاهای آماده
و تشویق به استفاده از غذاهای بومی محلی از اهداف برگزاری این جشنواره بود. در پایان این جشنواره به غذاهای برگزیده از نظر ارزش غذایی
مواد به کار رفته، نوع پخت و شکل ظاهری تزیین غذا جوایز ارزنده ای اهدا شد.