پخش زنده
امروز: -
برداشت کرفس کوهی از بیش از چهار هزار و 500هکتار اراضی منابع طبیعی استان اصفهان آغاز شده است .
آبتین میرطالبی با بیان اینکه پیش بینی می شود ،بیش از 600تن محصول از این رویشگاه ها برداشن شود افزود : با برداشت این محصول بیش از15میلیارد ریال نصیب بهره برداران این بخش می شود.
وی با اشاره به اینکه عمده خواص کرفس کوهی در بذر،ساقه و گلآذین آن تجمع دارد، گفت:این گونه نادر گیاهی دارای خواص ضد التهابی، ضد ویروس، ضد دیابت، ضدسرطان و ضد مسمومیت است.
میر طالبی افزود :جوامع محلی از جوشاندن بذر این گیاه برای درمان سرماخوردگی، سرفههای شدید و از اندامهای گیاهی آن برای رفع دل درد، درمان رماتیسم و تصفیه خون و همچنین به صورت مکمل غذایی برای پیشگیری از سرطان و زخممعده استفاده میکنند.
کرفس کوهی با نام محلی کلوس و نام علمی «kelussia odoratissima» علفی چندساله از خانواده چتریان دارای ساقه منشعب، شیاردار با ارتفاع ۲۰ تا۶۰سانتیمتر است که ارتفاع گل آن به ۲۰۰سانتیمتر نیز میرسد.