گوگل قصد دارد با جمع آوری داده ها یک مرجع در حوزه بهداشت عمومی ایجاد کند،
گوگل و نقشه جامعه بهداشت انسانی
گوگل قصد دارد نقشه جامع بهداشت انسانی ترسیم کند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه لوفیگارو چاپ پاریس نوشت، شرکت وریلی (Verily) که یکی از زیرمجموعه های شرکت آلفابت و متخصص در تحقیقات علوم زندگیست اعلام کرد از نوزدهم ماه آوریل این طرح را با مشارکت دانشگاه استنفورد و دوک آمریکا آغاز کرده است. ویرلی که در سال دوهزار و پانزده تاسیس شد است قصد دارد داده های پزشکی و رفتاری ده هزار بزرگسال داوطلب را طی چهار سال جمع آوری کند.
معیارهای جمعیتی
شرکت کنندگان با توجه به معیارهای جمعیتی مانند سن، موفقیت جغرافیایی، پیشینه سلامت و ... انتخاب می شوند. تنها شرایط اجباری آمریکایی و بزرگسال بودن و نداشتن حساسیت جدی به نیکل یا جواهرات فلزی است. این شرایط به دلیل اجبار داوطلبان برای بستن ساعتی که اطلاعات آنها را جمع آوری می کند ضروری است.
این داوطلبان حقوق دریافت می کنند و میزان حقوق آنها به میزان مشارکت شان بستگی خواهد داشت. آنها باید به طور دائم ساعتی را به همراه داشته باشند که ضربان قلب و فعالیت های بدنی شان را ثبت خواهد کرد. محل سکونت افراد نیز با سنسوری مجهز خواهد شد که زیر تشک آنها قرار خواهد گرفت تا کیفیت خوابشان بررسی شود. به علاوه هریک از این ده هزار داوطلب هر ساله به طور گسترده طی دور روز مورد معاینه پزشکی قرار می گیرند. معاینه چشم، آزمایش خون، آزمایش بزاق و پاسخ به پرسشنامه از جمله برنامه های این دو روز خواهد بود.
شرکت کنندگان در این طرح همچنین باید دفتر برنامه روزانه را پر کنند. در این دفتر خلق و خوی روزانه و کیفیت خواب ثبت می شود. آنها همچنین باید محققان را در مورد شیوه های درمانی جدیدی که به کار می گیرند یا بستری شدن در بیمارستان مطلع کنند.
اما هدف این تحقیقات چیست؟
جمع آوری اطلاعات گروهی از افراد گوناگون و مشاهده چگونگی تغییر آنها در طول زمان موجب می شود روند انتقال از زمان سلامت به زمان بیماری قابل درک تر باشد. همچنین این بررسی شناسایی عوامل خطر برای یک بیماری را راحت تر می کند.
اطلاعات بالینی، تصویربرداری، فیزیکی، زیست محیطی، رفتاری، ژنتیکی و بیولوژیکی این افراد به طور منظم جمع آوری می شود. تمامی اطلاعات در پایگاه داده رمزگذاری شده ایمن که دسترسی به آن محدود است ذخیره خواهد شد. شرکت وریلی اعلام کرد این اطلاعات به صورت بی نام ثبت خواهند شد و هر تقاضایی برای دسترسی به آنها توسط یک کمیته علمی ارزیابی می شود.