به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ مدیر کل دفتر امور بانوان وخانواده استانداری در کارگاه اموزشی تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد بانوان گفت : حدود 10 درصد معتادان استان را زنان شامل می شوند که با توجه به نقش و جایگاه زنان در تربیت فرزندان و مدیریت خانواده این آسیب اجتماعی برای آنان به مراتب خطرآفرین تر است.
فرجی افزود : با توجه به تاثیر غیرقابل جبران این مهم و نقش کلیدی و موثر بانوان در جامعه و خانواده می طلبد اقدامات کاربردی در این خصوص انجام شود.
وی گفت : در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و بر اساس سند کاهش آسیب های اجتماعی، دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اقدامات ویژه ای در خصوص کاهش و کنترل این معضل انجام داده است و در سال گذشته کمیته تخصصی پیشگیری از اعتیاد در استان فعال شد.
وی محور اصلی تمامی این فعالیت ها را اقدامات پیشگیرانه و آموزش عنوان کرد و افزود : به منظور آگاهی و توانمند سازی بانوان ، اقدامات مختلفی تدوین شده که به تفکیک در مناطق شهری و روستایی اجرایی می شود.
فرجی افزود : بیشترین مواد مخدر مصرفی در بین زنان صنعتی است و با توجه به وابستگی زیاد و کوتاه شدن دوره پرخطر ، معضل اعتیاد زنان باید به شکل ویژه دنبال شود.
وی افزود : با توجه به طرح شیوع شناسی در مراکز فعالیت های بانوان مانند سالن های ورزشی و آرایشگاه های زنانه، طیف بزرگی از معتادان زن به صورت ناآگاهانه و با دام تبلیغات لاغری دچار این معضل میشوند که باید در این خصوص چاره اندیشی ویژه شود.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر گفت : اعتیاد یکی از آسیب های اجتماعی مهم است که به طور دائم تغییر ماهیت دارد بنابراین نیاز است اقدامات کاربردی در راستای اطلاع رسانی و آگاه سازی بانوان به عنوان کلید اساسی بنیان خانواده صورت گیرد.
شاه محمدی افزود : کارگاه یکروزه امروز به منظور تربیت کادر متخصص پیشگری از اعتیاد و آشنایی با راهکارهای مقابله با این آسیب اجتماعی برگزار شده که پس از این کارگاه 12 نفر به فرمانداری های شهرستان ها معرفی می شوند تا اقدامات لازم در خصوص کاهش این آسیب اجتماعی در استان صورت گیرد.