پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخصوص پیشگیری از ابتلاء به بیماری مشترک انسان و دام هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر ابراهیم شکیبا گفت: حتما گوشت قرمز خریداری شده را حداقل به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد بالای صفر، همان دمای یخچال نگهداری، و سپس مصرف کنید.
وی با هشدار نسبت به خودداری
از تماس با خون گوشت آلوده و یا پرهیز از گزش کنه و یا له کردن آن افزود: در شرایط
نگهداری گوشت در هوای سرد یخچال، ویروس های مبتلا کننده انسان و دام به علت ایجاد
اسید لاکتیک موجود در گوشت از بین رفته، و گوشت عاری از خطر انتقال بیماری به مردم
شده و قابل مصرف می شود.
برای آگاهی بیشتر مصاحبه دکتر
ابراهیم شکیبا را ببینید و بشنوید.