صنعت بیمه پلی به سوی سرمایه گذاری مولد
عضو شورای عالی بیمه گفت: صنعت بیمه با کاهش ریسک و ایجاد اطمینان می تواند میزان سرمایه گذاری و به تبع تولید و اشتغال افزایی را در جامعه افزایش دهد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ غلامعلی ثبات در مصاحبه با رادیو اقتصاد با اشاره به اینکه صنعت بیمه در کنار بورس و بانک از ارکان سه گانه بازار مالی در کشور است ، افزود : صنعت بیمه در کشور تاکنون نقشی متمایز در حوزه امنیت اقتصادی داشته که علاوه بر کارکرد آرامش روانی در حوزه سرمایهگذاریها به بیمهگذاران خود در بعد خرد و بهصورت کلان بر آحاد جامعه تاثیر مالی و روانی مثبت داشته است.
وی همچنین با عنوان اینکه صنعت بیمه در رشد و رونق اقتصادی کشور بسیار نقش آفرین است بر ضرورت توجه جدی به این صنعت در جامعه تاکید کرد.
عضو شورای عالی بیمه گفت: صنعت بیمه اغلب در دو شاخص بر توسعه اقتصادی کشور تاثیر انکارناپذیر دارد که شامل سرمایهگذاری مستقیم این صنعت در کشور در ابعاد مختلف و نیز سرمایهگذاری با واسطه (غیرمستقیم) در صنعت مملکت است.
وی افزود : در بعد نخست صنعت بیمه با توجه به قبول ریسک و پوشش انواع خطرات در حوزههای مختلف اعم از اموال اشخاص، مسئولیت و زیانهای پولی به امنیت اقتصادی و روانی جامعه کمک میکند.
ثبات اظهارداشت: صنعت بیمه با پوشش این خطرات و قراردادن بیمهگذاران در وضعیت ماقبل خسارت، وضعیت با ثبات در حوزه اقتصادی و روانی جامعه ایفا و از کاهش امنیت به ویژه اقتصادی جلوگیری به عمل میآورد.
وی گفت: در بعد دوم صنعت بیمه، وجوه حاصل از حق بیمههای دریافتی از بیمهگذاران مختلف را در بخشهای پربازده سرمایهگذاری کرده تا بتواند پاسخگو به تعهدات آتی خود در مقابل زیاندیدگان یا متعهدین باشد.
عضو شورای عالی بیمه افزود: علاوه بر این شرکتهای بیمه براساس ماهیت کار خود، دارای ذخایر فنی گوناگونی هستند که استفاده بهینه از این ذخایر بدون شک اثر قطعی در وضع اقتصادی کشور خواهد داشت.
«علیرضا ابراهیم پور » کارشناس حوزه بیمه نیز در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد گفت: بیمه برای کنترل فشارهای حوزه های مختلف بر اقتصاد می تواند نقش حیاتی داشته باشد.
وی در ادامه کاهش ریسک را یکی از نقش های اصلی بیمه دانست و افزود: بدون شک با افزایش ریسک، کاهش سرمایه گذاری در کشور بیشتر و امکان توسعه برای کسب و کارها و ایجاد اشتغال در جامعه وجود نخواهد داشت.
این کارشناس حوزه بیمه با بیان اینکه بیمه بصورت مستقیم و غیر مستقیم روی اشتغال در جامعه تاثیرگذار است، اظهارداشت: در حال حاضر 110 هزار نفر بصورت مستقیم در این صنعت مشغول فعالیت هستند.
وی فروش بیمه های زندگی را در اقتصاد بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: از محل فروش بیمه های زندگی ، سرمایه های خرد و کوچک خانوار بسوی ایجاد ظرفیت های اقتصادی هدایت می شود و از طرف دیگر بیمه های زندگی می تواند دغدغه های آتی خانوارها را برطرف کند.
ابراهیم پور بیان داشت: بیمه کارکردهای بسیار مهمی در ایجاد امنیت و آرامش در زندگی، افزایش سرمایه گذاری و رونق اقتصاد، مدیریت و توزیع عادلانه ریسک دارد.
وی گفت: صنعت بیمه یکی از مهمترین ارکان توسعه اقتصادی کشورها است و در کشورهایی که تنوع ریسک ها زیاد می باشد، بیمه ابزاری مناسب برای مدیریت ریسک بنگاه ها و فعالان اقتصادی شناخته می شود و اثرگذاری محسوسی در توسعه و رشد مناسبات اقتصادی و اجتماعی کشور دارد.
این کارشناس بیمه افزود: رسالت و ماموریت اصلی صنعت بیمه، تولید و عرضه اطمینان و تامین امنیت برای فعالیت های اقتصادی و اجتماعی است که با ابزارها و محصولات مناسب و متنوع بیمه ای، ریسک فعالیت ها را پوشش داده و به حداقل ممکن می رساند.