فولادسازان کشور در سال ۹۵ با افزایش ۱۱ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال ۹۴، بیش از ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تن فولاد خام تولید کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از شاتا، شرکتهای فولاد ساز کشور از ابتدای فروردین تا پایان اسفند گذشته، ۱۸ میلیون و ۴۶۶ هزار تن فولاد خام تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۹۴، ۱۶ میلیون و ۶۵۶ هزار تن بود. از این میزان، ۱۴ میلیون و ۴۱۹ هزار تن در «بخش خصوصی شده» و ۴ میلیون و ۴۷ هزار تن در «بخش خصوصی» تولید شده است. علاوه بر این طی ۱۲ ماه سال گذشته، ۱۸ میلیون و ۱۵۱ هزار تن انواع محصولات فولادی (تیرآهن، کلاف، ورق عریض، میلگرد، ورق گرم، ورق سرد، ورق پوشش دار و ...) در کشور تولید شد که در مقایسه با میزان تولید مدت مشابه سال ۹۴ (۱۷ میلیون و ۳۷۵ هزار تن)، حاکی از رشد ۴ درصدی است. از آمار یاد شده، ۱۱ میلیون و ۳۳۱ هزار تن در «بخش خصوصی شده» و ۶ میلیون و ۸۲۰ هزار تن در «بخش خصوصی» تولید شده است. انجمن فولاد ایران گزارش داد: شرکتهای فولاد ساز کشور از ابتدای فروردین تا پایان اسفند گذشته، ۱۸ میلیون و ۴۶۶ هزار تن فولاد خام تولید کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۹۴، ۱۶ میلیون و ۶۵۶ هزار تن بود. ۱۴ میلیون و ۴۱۹ هزار تن در «بخش خصوصی شده» و ۴ میلیون و ۴۷ هزار تن با همکاری بخش خصوصی تولید شده است. علاوه بر این پارسال، ۱۸ میلیون و ۱۵۱ هزار تن انواع محصولات فولادی (تیرآهن، کلاف، ورق عریض، میلگرد، ورق گرم، ورق سرد، ورق پوشش دار و ...) در کشور تولید شد که در مقایسه با میزان تولید مدت مشابه سال ۹۴ (۱۷ میلیون و ۳۷۵ هزار تن)، حاکی از رشد ۴ درصدی است. از آمار یاد شده، ۱۱ میلیون و ۳۳۱ هزار تن با تلاش «بخش خصوصی شده» و ۶ میلیون و ۸۲۰ هزار تن توسط «بخش خصوصی» تولید شده است.
۸ کشور، برترین تولیدکننده لیتیوم شدند
۸ کشور به عنوان برترین تولیدکنندگان لیتیوم معرفی شده اند. تولید جهانی این ماده با ارزش معدنی در سال ۲۰۱۶ با ۱۲ درصد رشد نسبت به سال گذشته به ۳۵ هزار تن افزایش یافت. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی جهان به نقل از وب سایت Investing news تولید جهانی لیتیوم در سال گذشته میلادی به ۳۵ هزار تن رسید که کشورهای استرالیا، شیلی و آرژانتین پیشتاز این عرصه بودند.
آمار تولید ۸ کشور برتر تولیدکننده لیتیوم در سال ۲۰۱۶ به این شرح است: ۱. کشور استرالیا با افزایش ۲۰۰ تنی تولید نسبت به سال گذشته، میزان تولید این ماده معدنی را در این کشور به ۱۴ هزار و ۳۰۰ تن در سال ۲۰۱۶ به ثبت رساند و رتبه برتر جهانی تولید لیتیوم را کسب کرد. ۲. شیلی با تولید ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن توانست در سال ۲۰۱۵ به جایگاه دوم جهان دست یابد که در سال ۲۰۱۶ نیز با تولید ۱۲ هزار تن لیتیوم همچنان در رتبه دوم ایستاد. ۳. در سال ۲۰۱۵ میزان تولید این ماده معدنی در آرژانتین ۳ هزار و ۶۰۰ تن ثبت شد که با رشد چشمگیری در سال ۲۰۱۶ به ۵ هزار و ۷۰۰ تن افزایش یافت. ۴. چین نیز همانند سال ۲۰۱۵ در سال ۲۰۱۶ توانست با تولید ۲ هزار تن لیتیوم در رتبه چهارم باقی بماند. ۵. زیمبابوه نیز بدون تغییر نسبت به دو سال گذشته ۹۰۰ تن از این ماده معدنی را تولید و در رتبه پنجم جای گرفت. ۶. میزان تولید لیتیوم در کشور پرتغال با کاهش ۱۰۰ تن نسبت به سال ۲۰۱۵ رقم ۲۰۰ تن به ثبت رسید. ۷. تولید بزریل در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال قبل بدون تغییر بوده و ۲۰۰ تن ثبت شد. ۸. هشتمین کشور برتر در این حوزه ایالت متحده است که میزان تولید لیتیوم آن مشخص نشده است.