به کزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، حجتالله میرزایی امروز در نشست نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی استان گفت: تعداد بنگاههای تولیدی مشکلدار در این استان از یکصد واحد به ده واحد کاهش یافته که قابل تقدیر است.
وی خاطر نشان کرد: استان آذربایجان شرقی به عنوان استان صنعتی ممتاز، از حیث مسائل کارگری هم یکی از برترین استانها بوده و حس تعامل بین کارگران و کارفرمایان در این استان مثالزدنی است.
وی به دستاوردهای دولت در حوزه مسائل کارگری اشاره کرد و گفت: دولت تلاش کرده است در سه سال اخیر با وجود تنگناهای مالی، ۲۵ درصد بیشتر از نرخ تورم دستمزد کارگران را افزایش دهد و در پایان سال ۹۵ نیز بنگاههای تولیدی کمترین میزان حقوق معوقه را داشتند.
میرزایی همچنین کاهش نرخ تورم به ۷ درصد، رشد اقتصادی ۱۱ درصد، مثبت شدن تراز پرداختهای خارجی کشور و رفع موانع جذب سرمایهگذاری، مبادلات ارزی و صادرت را از دستاوردهای مهم دولت عنوان کرد و گفت: در سال ۹۵ برای ۲۴ هزار بنگاه تولیدی در کشور به میزان ۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت شد.
استاندار آذربایجان شرقی هم با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای حل مشکلات بخش تولید افزود: خوشحالیم که امروز وضعیت بحرانی جامعه کارگری به آرامش و ثبات رسیده و فضای وحدت، صمیمیت و برادری بین کارفرمایان و کارگران در استان حاکم است.
اسماعیل جبارزاده با بیان اینکه واحدهای بحرانی استان به تعداد انگشتشمار رسیده است خاطرنشان کرد: مشکل این واحدها نیز مشکل اقتصادی نیست، بلکه کارفرمایان این واحدها که البته در اصل کارفرما نیستند و صلاحیت اداره واحد تولیدی را ندارند، در پرداخت حقوق کارگران نامصمم هستند و برخورد قضایی و قانونی با آنان در دستور کار دستگاه قضایی است.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: وظیفه ما برداشتن موانع از پیش پای بخش تولید است و باید دست به دست هم دهیم و افقهای خوبی در زمینه ایجاد اشتغال باز کنیم.
وی با تاکید بر اینکه هدف ما در سال جاری افزایش اشتغال در استان است، گفت: تشکلهای کارگری و کارفرمایی به عنوان اتاق فکر تولید و اشتغال باید در این زمینه راهکار ارائه کنند.