به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، اسماعیل جبارزاده در دیدار هیات فرهنگی جمهوری آذربایجان با اشاره به تجربیات جمهوری آذربایجان در زمینه گردشگری، از تمایل ایران در همکاری با شرکتهای گردشگری و تسهیل رفت و آمدها بین دو کشور به ویژه در زمینه صدور ویزا در راستای توسعه گردشگری بین دو کشور سخن گفت.
وی گفت: با توجه به حضور گردشگران مختلف در تبریز، علاقهمند به طراحی و اجرای برنامههای مشترک فرهنگی و هنری بین تبریز و باکو هستیم.
جبارزاده ابراز امیدواری کرد: سفر هیات فرهنگی آذربایجان به تبریز سرآغاز دور جدیدی از مناسبات فرهنگی بین دو کشور باشد.
وی با اشاره به عزم کشورمان برای گسترش مناسبات بین دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان گفت: روسای جمهور دو کشور ، در چهار سال گذشته هفت دیدار داشته اند که حضور بیش از 50 هیأت اقتصادی و تجاری از دو کشور تائید کننده تمایل دو طرف برای توسعه همکاریهاست.
وی تاکید کرد: آنچه مسلم است اراده جدی سران دو کشور بر توسعه روابط دوجانبه است و وظیفه مسئولان اجرایی است که در زمینههای مختلف این ارادهها را عملیاتی کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت های تاریخی، طبیعی و گردشگری استان و وجود 10 هزار اثر تاریخی و طبیعی و 19 موزه در استان، گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است با ایجاد 10 موزه جدید، این شهر به شهر موزههای ایران تبدیل شود.
قائم مقام وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار با تاکید بر توسعه همکاریهای فرهنگی و گردشگری با استان آذربایجان شرقی، خواستار توسعه و تسریع در اجرای برنامههای مشترک فرهنگی و هنری و تولید آثار هنری مشترک و تلاش در زمینه افزایش رفت و آمد گردشگران شد.
عدالت ولیاف با بیان اینکه سال جدید میلادی در کشور آذربایجان به نام "سال همبستگی اسلامی" نام گذاری شده است یادآور شد: مشترکات دینی و فرهنگی بین ایران و آذربایجان فرصتی برای گسترش ظرفیتهای گردشگری متقابل است.
وی ادامه داد: مشترکات مردم ایران و آذربایجان در زمینه های دینی، زبانی، فرهنگی و تاریخی باعث شده که مردم آذربایجان در شهر تبریز احساس غربت نکنند.
قائممقام وزیر فرهنگ و گردشگری جمهوری آذربایجان با اشاره به برگزاری روزهای فرهنگی کشورش در تهران و اصفهان در روزهای 13 و 19 خرداد، از آمادگی فعالان فرهنگی و هنری کشور آذربایجان برای مشارکت در اجرای برنامههای تبریز 2018 خبر داد.