طراحی سامانه پست هوایی سیار تغذیه برق در اصفهان
سامانه تغذیه برق موقت با پست هوایی سیار در اصفهان طراحی و ساخته شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، عضو بسیج مهندسان صنعتی استان اصفهان گفت: این سامانه با کمترین هزینه زمان خاموشی های مربوط به تعمیر و تعویض ترانسفورماتورهای پست های هوایی آسیب دیده را کاهش می دهد.
محمد پاکدامن نژاد ، اعمال خاموشی های بلند مدت را از روش های مرسوم برای رفع عیب از ترانسفورماتورهای آسیب دیده دانست و افزود: استفاده از دیزل ژنراتور سیار و پست توزیع سیار از دیگر روش های مرسوم است که به دلیل هزینه،استهلاک و قیمت بالا کمتر استفاده می شود.
وی افزود: سامانه تغذیه برق موقت با پست هوایی سیار، شامل یک بالابر سیار هیدرولیکی آکاردئونی مجهز به موتور برق و جک های جانبی است .
پاکدامن نژاد گفت: در این سامانه ،یک ترانسفورماتور به همراه پایه نگهدارنده مجموعه فیوز قطعکننده و برقگیرها به میز کار بالابر متصل می شود.
به گفته این مخترع اصفهانی، حمل آسان، استفاده برای برقدار کردن موقت در موارد خاموشی های طولانی مدت در شبکه توزیع برق، تأمین برق مصرف کنندگان هنگام تعمیرات و احداث پست، نسبت به سایر روشهای مرسوم، استفاده موقت در سایت های دارای عملیات ساختمانی زیاد، ساختار ساده، استهلاک و قیمت پایین وهزینه تعمیر و نگهداری کمتر در مقایسه با سایر روش ها و افزایش موقت ظرفیت شبکه از مهمترین مزایای این روش است.
دانش آموخته رشته مهندسی برق قدرت گفت: آمریکا، آلمان، انگلستان و ژاپن از جمله کشورهای سازنده پست های توزیع برق هستند، اما طبق مراجع استعلام اختراع، سیستم تغذیه برق موقت با پست هوایی سیار برای نخستین بار در جهان طراحی شده است.