آغاز برداشت خیارگل به سر در بادرود نطنز
برداشت خیار گل به سر در 200 هکتار از مزارع بادرود نطنز ، قطب تولید این محصول در استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز گفت: روزانه به طور متوسط از هر هکتار بین 30 تا 35تن محصول با کیفیت برداشت و روانه بازار مصرف می شود.
عبدالرضا مهدی بادی افزود: همزمان با برداشت خیار به ازای هر هکتار حدود 600 نفر روز اشتغالزایی در مدت دوماه فراهم می شود.
وی گفت: این محصول در اواخر بهمن به روش تونلی و با پوشش پلاستیک در مدت دو ماه کشت شد.
خیار گل به سر بادرود به دلیل عطر و طعم مطلوب آن، مشتریان زیادی دارد.
بخش کویری بادرود به عنوان یکی از قطب های کشاورزی استان اصفهان بیش از یک هزار و صد هکتار مزرعه آن به محصول صیفی جات اختصاص دارد.
بخش امامزاده آقاعلی عباس (ع) نطنز با دارابودن 11 هزار هکتار اراضی زیر کشت صیفیجات یکی از قطبهای کشاورزی استان اصفهان است.