20 مرکز درمانی و 7 بیمارستان تامین اجتماعی در دست ساخت
معاون درمان تامین اجتماعی: اکنون 20 مرکز درمانی و 7 بیمارستان در دست ساخت است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، محمد علی همتی در همایش سراسری مدیران سازمان تامین اجتماعی با اشاره به راه اندازی 24 اتاق زایمان اختصاصی در بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی از توسعه این واحدها در سایر بیمارستان های این سازمان در سالجاری خبر داد و افزود: ساماندهی اورژانس بیمارستانی نیز در 17 بیمارستان شروع شده و رو به پیشرفت است.
وی از جذب 1300 نیرو در مراکز درمانی از طریق آزمون استخدامی که سال گذشته برگزار شده بود خبر داد و گفت گروه های زایمانی و اتاق های ال. دی. آر را که اتاق های زایمان اختصاصی هستند ،مورد توجه قرار دادیم به گونه ای که تاکنون 24 مورد راه اندازی شده و در دست توسعه است.
همتی با بیان اینکه اغلب بیمارستان های تامین اجتماعی دارای رتبه یک و یک عالی هستند افزود: دو میلیون متر مربع فضای درمانی در کشور در قالب 80 بیمارستان داریم که 10 هزار تخت بیمارستانی دارند.
وی اضافه کرد : طی دو سال قبل توجه خوبی به توسعه تخت های ویژه بیمارستانی داشته ایم.
نوربخش با اشاره به اینکه در بخش درمان غیرمستقیم با 46 هزار مرکز درمانی طرف قرارداد هستیم اظهار کرد: 312 میلیون مراجعه بیمه شدگان تامین اجتماعی به مراکز طرف قرارداد در سال گذشته انجام شده است .
به گفته وی همچنین 131 میلیون مرتبه مراجعه سرپایی و 917 هزار مورد بستری در مراکز ملکی تامین اجتماعی در سال گذشته انجام شده است.
درسال 96 برای کرامت مراجعه کنندگان برنامه ریزی شود
رئیس سازمان تأمین اجتماعی گفت: مدیران باید در سال 96 برای رسیدن به کرامت مراجعه کنندگان خود در سازمان تأمین اجتماعی برنامه ریزی کنند.
محمدتقی نوربخش در بخش دوم سخنرانی خود افزود: اقدامات زیادی در سازمان تأمین اجتماعی صورت گرفته ولی قضاوت اصلی را باید مردم انجام بدهند.
وی افزود: با توجه به مسائل حرفه ای که در بخش های مختلف سازمان تأمین اجتماعی انجام شده است ولی باید خروجی آن رضایت مردم باشد و در غیر اینصورت اگر مردم از سازمان راضی نباشند خروجی قابل قبولی نخواهیم داشت.
نوربخش با بیان اینکه فعالیت های سازمان و در سطح ملی مشکلات کشور به گونه ای است که منابع و عقب افتادگی های تاریخی وجود دارد، گفت: چاره ای نداریم تا در بخشی از تأمین منابع و کارکردها افزایش بهره وری را اعمال کنیم و کنترل مصارف و خلق منابع که در آن بهره وری دیده شود صورت گیرد.
وی به نقش کلیدی سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و افزود: اهمیت سازمان تأمین اجتماعی به گونه ای است که یک سوم بودجه کل کشور در آن تجهیز و مصرف می شود و گردش مالی 150 هزار میلیارد تومانی در بخش های غیراقتصادی دارد که اگر بخش های اقتصادی را نیز درنظر بگیریم این گردش مالی به 300 هزار میلیارد تومان در سال می رسد.
رئیس سازمان تأمین اجتماعی افزود: همین ارقام بیانگر نقش سازمان در اقتصاد در تأمین امنیت اجتماعی، امنیت ملی کشور و خدمت رسانی به مردم است.
وی در ادامه به موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی آسیب های زیادی را بخاطر جناح بندی های سیاسی طی چند سال گذشته دیده است.
نوربخش با بیان اینکه در چهارسال گذشته به هیچ وجه نگاه سیاسی در سازمان تأمین اجتماعی حاکم نبوده است، تأکید کرد: در انتخابات پیشرو نیز هیچ فردی به هیچ وجه حق ندارد از اموال سازمان برای انتخابات استفاده کند.
وی گفت: سازمان تأمین اجتماعی وظیفه حفاظت از اموال بیمه شدگان را برعهده دارد.
نوربخش وظایف و رسالت های امسال سازمان تأمین اجتماعی را بسیار مهم و اساسی عنوان کرد و گفت: بحث های تعاملی درخصوص تولید و اشتغال باید به صورت اساسی پیگیری شود که هرچه این فضا یعنی فضای کسب و کار رونق بگیرد مطمئناً به نفع سازمان تأمین اجتماعی خواهد بود.
مستمری ها هرساله بیش از نرخ تورم افزایش یافته است/ تا شرایط ایده آل فاصله زیادی داریم
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت : در دولت یازدهم مستمری ها هرساله بیش از نرخ تورم افزایش یافته است هرچند تا شرایط ایده آل فاصله زیادی داریم.
سیدتقی نوربخش با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان " اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال "، افزود: این مقوله یکی از نیازهای قطعی و از جمله چالش های اصلی کشور است.
وی با بیان اینکه تاثیرپذیری و تاثیرگذاری سازمان در این مقوله مشخص و قابل بحث است گفت : سال 95 سال دشواری بود و تحریم های ظالمانه و عدم تعهد به برجام مشکلاتی بر سر راه مشارکت و سرمایه گذاری های خارجی و شاخص های اقتصادی گذاشته بود. این سازمان نیز وابسته به فضای کسب و کار است اما در هرحال تعهدات کامل ایفا شد.
نوربخش افزود : در سال 95 در سازمان تامین اجتماعی بیش از 65 هزار میلیارد تومان تجهیز منابع برای عمل به تعهدات صورت گرفت که بخش عمده آن از محل حق بیمه های دریافتی بود که از این میزان 52 هزار و 500 میلیارد تومان منابع از طریق وصول حق بیمه تامین شد.این میزان چهار درصد بیش از بودجه ابلاغی سال 95 و 23 درصد بیش از بودجه سال 94 سازمان بود.
وی اضافه کرد: این در حالی است که کارگاه های تولیدی در شرایط رکود بودند.
نوربخش با اشاره به اینکه در ماه اسفند 8400 میلیارد تومان بابت تعهدات پرداخت کردیم، گفت: از این میزان 1440 میلیارد تومان عیدی دادیم که برابر بودجه یکسال سازمان بهزیستی است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: 3500 میلیارد تومان بابت مستمری، 220 میلیارد تومان بابت بیمه بیکاری و 2000 میلیارد تومان بابت بدهی موسسات درمانی طرف قرارداد و مابقی برای سایر هزینه ها صرف شد.
وی با اشاره به نقش سازمان در پوشش ریسک های درمان و سالمندی گفت: پوشش این ریسک ها بدون اتکا به منابع نفت و مالیات انجام می شود .
نوربخش حذف دفترچه های بیمه را کاری ملی دانست وگفت: در زمینه ارتقاء خدمات درمانی در مراکز ملکی سازمان نیز گام های بزرگی برداشته شده است .
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به تبیین جزییات برنامه بودجه سالجاری تامین اجتماعی گفت : یکی از اقدامات اساسی ما، تدوین برنامه پنج ساله بود که 150 پروژه عملیاتی در آن پیش بینی شده است و امسال نیز وارد سال دوم اجرای برنامه راهبردی می شویم.
وی افزود: سازمان تامین اجتماعی در دولت یازدهم از دوران سخت خود گذر کرده و اکنون در ریل صحیح و اصلی خود قرار گرفته است.
نوربخش ادامه داد : در سال 95 به لحاظ تقنینی توفیقات خوبی داشتیم که باید از مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام قدردانی کنیم.
وی افزود : طرح هایی چون بازنشستگی 20 ساله زنان و رانندگان، قرار بود تصویب شود که بار مالی زیادی به ما تحمیل می کرد اما با تدبیر مجلس و مجمع، از آن جلوگیری شد.
نوربخش گفت: یکی دیگر از مصوبات خوب این بود که پرداخت بدهیهای دولت به تامین اجتماعی در ماده 13 برنامه ششم گنجانده و دولت مکلف شد هرسال 10 درصد بدهیهای خود را بپردازد. مکانیسم های پرداخت هم دیده شد و در ماده 13 تاکید شده است که مجلس تعهدات بدون منبع برای سازمان ایجاد نکند که امر مبارکی خواهد بود.
نوربخش بااشاره به اهمیت ایده کلی سیاست های رهبری افزود:تصویب این سیاست ها نیز گام مهمی در تضمین فعالیت های سازمان تامین اجتماعی در سال های آینده است.