پخت بیش از 50 تن در ماه نان محلی در سرخه
ماهانه بیش از 50 تن نان محلی به ارزش بیش از 100 میلیون تومان در شهرستان سرخه پخت می شود .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، نام محلی سخه به نام " چپاتین " از نان های بسیار خوش خوراکی است که با کیفیت مطلوب پخت شده و در استان سمنان و تهران به فروش می رسد .
محمد تقی ادهم معاون فرماندار سرخه در جلسه کارگروه آرد و نان بابیان اینکه افزایش کیفیت نان چپاتین یکی از اویت های این کارگروه است بر لزوم ایجاد مجتمع تولیدی نان شهرستان سرخه تاکید کرد.
ادهم گفت : تشکیل این مجتمع در تولید اشتغال و رونق اقتصادی در این شهرستان تاثیر گزار است.
وی تاکید کرد : افزایش کیفیت نان به همراه ثبت برند نان سرخه می تواند چپاتین را به محصول شاخص این شهرستان تبدیل کند .