آغاز طرح برچسب گذاری گوشت در کشتارگاه شهرکرد
نخستین بار طرح برچسب گذاری گوشت در کشتارگاه صنعتی شهرکرد آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و
بختیاری، مدیرکل پشتیبانی امور دام استان گفت: این طرح به منظور تعیین نوع و مرغوبیت گوشت قرمز استحصالی، نخستین
بار در کشتارگاه صنعتی شهرکرد اجرا شده است .
سعید جعفریان افزود: نصب برچسب بر روی لاشه، نوع گوشت،
کیفیت، زمان تولید، دمای مناسب نگهداری و محل ذبح و مشخصات کشتارگاه را مشخص می
کند.
وی با اشاره به نقش موثر کشتارگاه ها در تولید گوشت
بهداشتی و سالم، هدف از اجرای این طرح را نظارت دقیق و کنترل لاشه های
تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف در واحدهای عرضه سطح شهربیان
کرد.
جعفریان افزود: برچسب گذاری ردیابی دقیق منشاء تولید و
تضمین سلامت و نوع کیفیت گوشت را ممکن می سازد.
وی با بیان اینکه در طرح برچسب گذاری هرگونه سوء استفاه
در عرضه گوشت بی کیفیت کاهش می یابد گفت: با عملیاتی شدن این طرح عرضه نوع گوشت
نیز برای مشتری قابل شناسایی است.
جعفریان افزود: برچسب ها ضد آب و غیر قابل کپی برداری
است.