به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا مس فروش در نخستین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران در سال 96 گفت: براساس برنامه ها استان تهران باید هزار و 360 میلیارد تومان به 820 واحد تولیدی تسهیلات پرداخت می کرد که توانست هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت کند.
وی افزود: دو هزار و 317 واحد تولیدی در سامانه بهینیاب نام نویسی کرده بودند که هزار و 411 تقاضا تایید و 433 پرونده به مرحله قرارداد رسید که 418 مورد وام به ارزش 330 میلیارد تومان دریافت کردند.
مس فروش اضافه کرد: در بخش وام های مستقیم از بانک ها هزار و 148 واحد تولیدی، هزار و 400 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: هزار و 100 پرونده نیز در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی شده که به هزار و 512 مصوبه منجر شده است.
مس فروش افزود: 807 مصوبه اجرا و 705 مصوبه دیگر نیز دردست اجراست.
وی اضافه کرد: 782 مصوبه در زمینه تسهیلات بانکی، 330 مصوبه در زمینه بدهی به سازمان تامین اجتماعی و 348 مصوبه در زمینه مالیاتی برای واحدهای تولیدی تهران صادر شده است.
مس فروش گفت: با اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در استان تهران 955 اشتغال در سال گذشته ایجاد شد.
وی با بیان اینکه براساس برنامه، تهران باید 8 میلیارد و 885 میلیون دلار صادرات داشته باشد، افزود: با تحقق بیش از 96 درصد این رقم تهران در سال گذشته 8 میلیارد و 585 میلیون دلار صادرات داشت که تنها یک میلیارد و 245 میلیون دلار آن از تولیدات پتروشیمی بود و 6 میلیارد و 220 میلیون دلار آن صادرات صنعتی و مابقی صادرات صنایع دستی، کشاورزی و معدنی و همچنین خدماتی بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: تهران با رشد مثبت 23 درصد در سال 95 مواجه بود و تراز تجاری کشور به نفع صادرات بود.
مس فروش افزود: تحقق صادرات خدمات تا 91 درصد در سال گذشته اتفاق افتاد که با کمک اتاق بازرگانی به عنوان بخش خصوصی امکان توسعه در این زمینه فراهم است.
وی گفت: میزان واردات کالاهای سرمایه ای که به صورت معمول یک بار برای همیشه وارد شده و برای تامین نیازهای آینده در کشور بازتولید خواهد شد از 19 درصد به 20 درصد در سال گذشته رسید.
مس فروش یادآور شد: در زمینه واردات کالاهای مصرفی 9 و 58 صدم درصد از اهداف عقب تر هستیم.
وی گفت: گوشی تلفن همراه، مکمل های دارویی، کره و بذر سبزیجات از مهمترین کالاهای وارداتی استان تهران بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در زمینه برنامه های امسال و اهداف تعیین شده در زمینه اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال افزود: تکمیل طرح های بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی و همچنین سرمایه گذاری بر روی طرح های با 60 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی برای امسال در اولویت قرار گرفته است و شامل 180 طرح در استان تهران می شود.
مس فروش گفت: در زمینه رونق تولید و همچنین تامین سرمایه در گردش این طرح ها در استان تهران حمایت های لازم صورت خواهد گرفت.
وی افزود: در زمینه واردات 10 درصد کالاهای مصرفی، 67 درصد کالاهای واسطه ای و 23 درصد کالاهای سرمایه ای برای امسال درنظر گرفته شده است.
مس فروش با بیان اینکه تهران الگوی صادرات در طرح های اقتصاد مقاومتی کشور شده است، گفت: میزان صادرات استان تهران امسال به 15 درصد به کل کشور افزایش خواهد یافت.
وی افزود: برنامه ریزی برای صادرات استان تهران نیز از 8 میلیارد و 885 میلیون دلار سال 95 به 9 میلیارد و 935 میلیون دلار برای امسال افزایش یافته است.