مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری:
85 زن دهیار در کرمانشاه متولی امور روستاهایشان هستند
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری:در استان کرمانشاه ۸۵ زن به عنوان دهیار مشغول فعالیت هستند که بخش عمدهای از این دهیاران در دولت یازدهم در سمت دهیاری اشتغال یافته اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،امیر خسروانی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اظهار داشت: در طول فعالیت دولت تدبیر و امید با توجه به تعمیق باور بهره گیری از ظرفیتهای مختلف و توانمند روستایی در مدیریت نهادهای راهبر در روستاها، در استان کرمانشاه در امتداد این رویکرد از سرمایههای انسانی تحصیل کرده و زنان در مدیریت دهیاری استفاده شد.
امیر خسروانی افزود: زنان روستایی در ادوار گذشته از عناصر مولد در روستاها بودند که با آغازبکار دولت یازدهم و اعتقاد دولت جدید به نقش آفرینی زنان در عرصههای مختلف و متعدد، در نواحی روستایی با بازسازی شخصیت اجتماعی زنان، دانش علمی و توانمندیهای عملی و روحیه تلاشگر این قشر در مناصب مدیریتی و ساختار اقتصادی و اجتماعی بکار گرفته شد.
وی ادامه داد: در این برهه در استان کرمانشاه ۸۵ زن به عنوان دهیار مشغول فعالیت هستند که بخش عمدهای از این دهیاران در دولت یازدهم در سمت دهیاری اشتغال یافته اند.
خسروانی با اشاره به جایگاه بانوان در توسعه پایدار روستایی اعلام کرد: استان کرمانشاه ۳۱ بخش با واحدهای جغرافیایی روستایی دارد که در ۸۵ روستا در سطح ۲۱ بخش، زنان مدیریت دهیاری را برعهده دارند که بیانگر ارتقاء پایگاه اجتماعی و اعتماد دولت به نقش بی بدیل و تاثیر گذار زنان روستایی در نظام اجرایی و اداری کشور میباشد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری بیان کرد: ۴۵ درصد دهیاران زن استان تحصیلات دانشگاهی دارند و بخش کنگاور با ۹ دهیار زن، در این خصوص دارای بیشترین دهیار زن میباشد.
وی اظهار داشت: در بخشهای اقتصادی و به ویژه در تولید صنایع دستی، محصولات محلی و گردشگری روستایی از زمان استقرار دولت تدبیر و امید، بانوان روستایی در قالب گروههای اجتماعی، تعاونیها و سازمانهای مردم نهاد بسترهای تقویت اقتصاد خانوارها و منزلت اجتماعی زنان را در نواحی روستایی فراهم نمودند.
خسروانی تصریح کرد: بهره گیری از توان مشارکت زنان در فرایند توسعه پایدار روستایی از راهبردهای اصلی دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری است که امید است زنان روستایی نه تنها مکمل روند توسعه بلکه بخش عظیمی از موفقیتهای آینده جامعه روستایی استان را تشکیل دهند.