همکاری پژوهشی دانشکده تغذیه شیراز با دانشگاه ناتینگهام
قرارداد مشترک پژوهشی بین دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز و دانشگاه ناتینگهام انگلستان منعقد شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز فارس ، معاون
پژوهشی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیرازگفت: بر اساس این
قرارداد مشترک گروه اسکیزوفرنیای کاکرین دانشگاه
ناتینگهام پذیرفته است به اساتید دانشگاه
علوم پزشکی شیراز و دانشجویان در زمینه چگونگی انجام مطالعات ورودی و ساختاریافته
و متاآنالیز همکاری کند.
سید محمد مظلومی
افزود: سرعت بخشیدن به فرایند داوری مقالات ارسالی ، چاپ مقالات در مجلات معتبر کاکرین و حمایت ویژه از آنها، ارائه موضوع
و پروتکل و چاپ آنها از دیگر موارد این قرار داد مشترک است.
وی افزود: پنج منشور و مقاله پژوهشی با آدرس سازمانی دانشگاه
علوم پزشکی شیراز در این دانشگاه به ثبت رسیده است که در نوع خود در کشور بی نظیر است.
مظلومی افزود: دانشکده
تغذیه و علوم غذایی شیراز موفق به چاپ دو مقاله متاآنالیز و یک پروتکل پژوهشی در گروه
تخصصی اسکیزوفرنی کاکرین دانشگاه ناتینگهام
انگلیس شد.
وی بیان اینکه این نخستین
بار است که مقالات متاآنالیز یک پژوهشگر از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از سوی گروه
کاکرین به چاپ می رسد، افزود: مرکز همکاری های کاکرین(http://www.cochrane.org)، یکی از شبکه های مهم و بسیار تاثیرگذار
دنیا در زمینه تحقیقات بالینی است.
معاون پژوهشی دانشکده
تغذیه و علوم غذایی، گفت: مجموعه کاکرین از 50 گروه تحقیقاتی و شبکه ای از پژوهشگران،
بیماران، ارایه دهندگان مراقبتهای سلامت و متخصصان از سراسر دنیا تشکیل شده است که
با هدف ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی با یکدیگر، از 130 کشور دنیا همکاری دارند.
مظلومی افزود: گروه تخصصی
اسکیزوفرنیای کاکرین یکی از این گروه های تحقیقاتی است که به صورت ویژه مرورهای نظام
مندی(Systematic reviews)، در زمینه تاثیر مراقبتهای بهداشتی در
درمان بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی را انجام داده است.