پوشاندن لباس ابریشمی اگزمای کودکان را بهبود نمیبخشد
محققان با بررسی 300 کودک که سن آنها بین یک تا 15 سال بود تاثیر لباس ابریشمی را بر بهبود یا تشدید اگزما در آنان بررسی کردند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، محققان علوم پزشکی در دانشگاه ناتینگهام انگلیس اعلام کردند بر خلاف تصور برخی افراد، پوشاندن لباس های ابریشمی به کودکان مبتلا به اگزما، تاثیری بر بهبود آنها ندارد.
محققان با بررسی 300 کودک که سن آنها بین یک تا 15 سال بود تاثیر لباس ابریشمی را بر بهبود یا تشدید اگزما در آنان بررسی کردند.
این گروه به دو دسته تقسیم شدند و مورد مقایسه قرار گرفتند.
پس از شش ماه استفاده از لباس های ابریشمی، هیچ تاثیر مثبت یا منفی خاصی بر بیماری آنها مشاهده نشد.
نتایج بررسی این محققان در شماره اخیر نشریه علمی پلاس PLOS منتشر شده است.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، اگزما بیماری مزمن پوستی است که به آن درماتیت اتوپیک نیز میگویند.
در این بیماری پوست دچار التهاب و خارش و تحریک میشود.
به نظر میرسد که اغلب روی صورت، دستها و پاها به وجود میآید؛ اما میتواند روی هر نقطهای از بدن ایجاد شود.
تخمین زده میشود که بیش از 30 درصد مردم آمریکا از اگزما رنج میبرند و شیوع آن در حال افزایش است.
اگزما در کودکان بسیار رایج است و 20 درصد از نوزادان و یا کودکان خردسال به آن مبتلا هستند.
درمان اگزما یک چالش بزرگ است، زیرا اغلب بیماری با روشهای درمانی عود میکند و عوارض جانبی شیوههای درمان سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار میدهد و در نهایت اگزما را تشدید میکند.
برخی از علائم ابتلا به اگزما عبارتند از:
خارش و سوزش پوست، قرمزی، تاول و برآمدگی، تورم، برجستگی، پوستهپوسته شدن پوست. برخی از انواع اگزما، مانند اگزمای حساسیت ناشی از تماس با یک ماده تحریک کننده، در هنگام تماس باعث قرمزی، خارش و ترشح پوست میشوند. اگزمای شورهدار، میتواند پوست را زرد، روغنی و فلسدار کند.
این نوع از اگزما میتواند در هر قسمتی از بدن به خصوص صورت به وجود بیاید.
اگزما معمولا در کف دستها و یا پاها به وجود میآید و بسیار دردناک است و در آن تاولهای عمیق روی پوست ظاهر میگردد که این تاولها عموما میخارند و میسوزند. در اگزمای Nammular پوست، پوسته پوسته شده و دلمههای دکمهای شکل روی پوست ایجاد میشوند. از آنجا که اگزما انواع مختلفی دارد و به اشکال مختلف بروز میکند، بسیار مهم است که یک متخصص پوست بسیار حاذق، بیمار را بررسی کند تا معلوم شود آیا مشکل پوستی، نوعی اگزماست یا وضعیت دیگر پزشکی.
پوست خشک، ضخیم، ترک خورده و یا پوسته پوسته میشود. ملتهب و قرمز است. زخم میشود.
در افراد سفید پوست ممکن است ابتدا بثورات جلدی قرمز رنگ و سپس قهوهای رنگ ایجاد شود. در سیاه پوستها ممکن است پوست تغییر رنگ دهد و قسمتی از پوست تیرهتر یا روشنتر از قسمتهای دیگر شود. در نوزادان، اغلب بثوراث جلدی بر روی صورت و پوست سر، همراه با زخم ایجاد میشود.