ثبت نام 58 تیم از 10 استان در مسابقه استارتاپی فین استارز فرابورس
58 تیم از 10 استان در مسابقه استارتاپی فین استارز فرابورس ثبت نام کرده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی عبداللهی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و یکی از داوران مسابقه استارتاپی فیناستارز فرابورس، یکی از ویژگیهای این رقابت را آنلاین بودن آن دانست و گفت: به حضور فیزیکی افراد نیازی نیست و
از شهرهای مختلف داوطلب داریم.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) ؛ عبداللهی با بیان اینکه فین استارز در دو بخش حضور فینتکها و مسابقه استارتاپی با همکاری فرابورس ایران برگزار می شود ، افزود : برای توسعه کارآفرینی در هر حوزهای نهادهای مختلف باید
از بخش های حاکمیتی و سرمایهگذاران و نهادهای آموزشی، صاحبان ایده ؛ همکاری
کنند تا در مجموع زیست بوم و اکوسیستم کارآفرینی را تشکیل دهند.
وی اظهار داشت : رویداد فیناستارز (ستارگان فناوری های مالی و سرمایه گذاری) تلاش می کند اکوسیستم کارآفرینی به صورت کامل و واقعی در فضای فینتکها شکل گیرد و در فیناستارز 2017 که برای دومین سال متوالی و این بار با همکاری فرابورس ایران برگزار میشود ؛ سرمایهگذاران، نهادهای حاکمیتی، استارتاپها و شتابدهندهها حضور دارند و رویداد مسابقه استارتاپی نیز همزمان با برگزاری این رویداد در سال جاری شکل گرفته است.
وی اعلام کرد : کارگاههای آموزشی برای استارتاپهای مشارکتکننده در رویداد برگزار خواهد شد و این رویداد نمونه بارز شکلگیری یک اکوسیستم کارآفرینی حول محور فینتک است و در صورتی موفق خواهد بود که این روند ادامهدار و ماندگار باشد و صرفا به عنوان یک رویداد صرف به آن نگاه نشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: در مرحله داوری رقابت استارتاپی فیناستارز بین 58 تیم، داوری و ارزیابی اولیه صورت میگیرد و 10 تیم برای ارائه حضوری انتخاب میشوند که این 10 تیم در زمان برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه به صورت حضوری ؛ طرح و ایده خود را ارائه می کنند و در انتها از بین این 10 تیم، 3 تیم برتر معرفی خواهند شد.
وی گفت : یکی از نکات بارز رقابت فیناستارز حضور نمایندگانی از مجموعههایی است که تمایل به سرمایهگذاری روی ایدههای فینتکی دارند و این نمایندگان که از شرکتهای تامین سرمایه، صندوقهای سرمایهگذاری جسورانه و سایر نهادها هستند این امکان را دارند که در همان فرایند مسابقه به سرمایهگذاری روی ایده ابراز تمایل کنند.
عبدالهی شرط موفقیت و اثربخشی رویداد فیناستارز را پایداری انها دانست و گفت: این رویداد نباید تنها به چند روز برگزاری آن محدود شود، بلکه فرآیند پیوسته و ادامه دار است که هدف از برگزاری آن، حمایت از تیمهای صاحب ایده در زمینه بورس، بانک و بیمه است تا این تیمها بتوانند ارتباط خود را با سرمایهگذاران، شتابدهندهها و سایر نهادها برقرار کنند و هدف از شکلگیری این اکوسیستم به صورت یک فرآیند پایا و مانا است.
وی گفت : این مسابقه به صورت آنلاین در حال انجام است و شرکتکنندگان از اسفندماه ثبت نام را شروع کردهاند. یکی از قابلیتهای این مسابقه نیز مشارکت تیمها در این فرآیند بعد از 24 ساعت از ثبت نام آنها بوده است ضمن آنکه این سیستم تا روز یکشنبه 20 فروردین ماه، باز بود و امکان طراحی و ویرایش مدلها وجود داشت.
وی اعلام کرد : از روز دوشنبه 21 فروردین ماه داوریها آغاز شده استو در نهایت تا پایان هفته 10 تیم برتر مشخص و اعلام میشوند و از این تیمها برای ارائه طرحهایشان در برابر داوران به صورت حضوری دعوت خواهد شد تا به صورت پرسش و پاسخ از ایده خود دفاع کنند.
عبدالهی گفت : تعداد شرکتکنندهها زیاد است و طرحهای مطرح شده از کیفیت خوبی نیز برخوردار هستند و حتما به مرحله نهایی می رسد و اگرچه در حال حاضر برای این اظهار نظر زود است، چون این تیمها باید حداقل امتیازها را کسب کنند تا بتوان در این
باره نظر داد.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد : ایدهها و طرحهای مطرح شده در صورتی انتخاب میشوند که امکانپذیر و قابل اجرا باشند؛ مدل کسب و کار تکمیل شده باشد؛ ایدهها جدید و خلاقانه بوده و تکراری نباشد؛ در مدل کسب و کار انسجام لازم وجود داشته باشد؛ ارزشهای پیشنهادی را در MVP (حداقل محصول قابل عرضه) خود به خوبی نشان داده و مشتری و بازار را به خوبی بررسی کرده باشند و در نهایت توانمندی خود تیمها نیز به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی پیشنهاد کرد که میتوانیم شبیه مسابقه استارتاپی آنلاین را به صورت 3 یا 6 ماهه برگزار کنیم که تصمیمگیری این موضوع بر عهده فرابورس است یا برگزاری کارگاههای آموزشی را به صورت ماهانه دنبال کنیم.
فین استارز 2017 در جریان دهمین نمایشگاه بینالمللی بورس، بانک و بیمه برگزار خواهد شد و هم اکنون در حال برگزاری مسابقه استارتاپی اینترنتی است و تاکنون 158 نفر در قالب 58 تیم 2 تا 7 نفره در این مسابقه شرکت کردهاند.