مدیرعامل بورس کالا : نقشه راه اینده بازار سرمایه ترسیم می شود
مدیر عامل بورس کالا گفت: نمایشگاه بورس، بانک و بیمه فرصتی است تا فعالان بازار سرمایه برای تبادل دانش و معرفی ابزارهای مالی جدید اقدام کنند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) ، حامد سلطانی نژاد گفت : دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه (فاینکس 2017) برای بازار سرمایه ایران ضروری است، تا ارکان بازار با هم افزایی دیگر فعالان بازار محصولات جدیدتری را برای استفاده همگان در بازار سرمایه ، معرفی کنند.
وی افزود : در این نمایشگاه فعالان مالی دور هم جمع می شوند و با هم مذاکره می کنند تا نقشه راه آینده را ترسیم کنند که به تناسب آن نقش هر یک از آنها در پیشرفت بازار سرمایه موثر باشد و برنامه ریزی بهتری برای تحقق اهداف انجام گیرد.
سلطانی نژاد اظهار داشت : عموم مردم عزیز کشورمان نیز در جهت آشنایی با بازار سرمایه آشنایی بیشتری پیدا کنند، بازار سرمایه با وجود فعالیت هایی که طی چند سال اخیر داشته، اما همچنان از برخی جوانب برای مردم ناشناخته است، بنابراین، نمایشگاه فاینکس فرصت آشنایی مناسبی برای آن ها نیز خواد بود، بنابراین فرصت مناسبی است تا عموم مردم نیز با سازو کار بورس های کالایی آشنایی بیشتری پیدا کنند.
سلطانی نژاد گفت : در سال های اخیر بورس های کالایی ما حرکت خوبی را به سمت محوریت اشخاص به ویژه اشخاص حقیقی در بازار سرمایه و بازارهای کالایی اغاز کرده است و معرفی روش فعالیت این اشخاص در بورس های کالایی نیز می تواند یکی از دستاوردهای این نمایشگاه باشد.
وی افزود : روشهای متنوع تامین مالی منابع به ویژه منابع خرد و جهت دهی آن برای فعالیت های اقتصادی درنمایشگاه بورس، بانک و بیمه معرفی خواهد شد.
بورس کالا نیز با شرکت در نمایشگاه فاینکس 2017 تلاش می کند آموزش افراد
حاضر در غرفه ها را توسعه دهد و آنها را با نحوه داد و ستد معاملات آشنا کند.
سلطانی نژاد تاکید کرد: ابزارهای مالی باید آموزش داده شود به ویژه برای کسانی که می خواهند در عرصه بازار مالی فعالیت حرفه ای کنند باید آموزش های لازم را ببینند، البته ابزارهای دیگری نیز وجود دارد که عموم مردم می توانند از آن استفاده کنند و دوره های آموزشی ویژه سطوح مختلف اعم از پیشرفته و عادی در بورس کالا در نمایشگاه ارائه خواهد شد.
سلطانی نژاد گفت : بورس کالای ایران در سال های ابتدایی فعالیت خود محلی برای ارتباط بنگاه ها با یکدیگر بوده، و به سمت فعالیت اشخاص حقیقی و نهادهای خرد نیز حرکت کرده و فضایی ایجاد شده است تا سرمایه گذاران خرد، کشاورزان و سایر فعالانی که در واقع به نوعی بنگاه های تخصصی محسوب نمی شوند هم در این بورس فعالیت کنند.
حضور فعال بورس کالا در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه
بورس کالای ایران در دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه با برگزاری 13 کارگاه آموزشی حضور پررنگی خواهد داشت.
شرکت بورس کالای ایران، برنامه های گسترده ای را برای حضور موثرتر در نمایشگاه بین المللی بورس در نظر گرفته است که برپایی 13 کارگاه آموزشی با موضوعاتی همچون آشنایی با بورس کالای ایران، کارکردهای آن و نحوه انجام معاملات در آن، آشنایی با ابزارهای معاملاتی سکه ( آتی - گواهی سپرده - اختیار معامله)، آشنایی با معاملات گواهی سپرده کالایی ( زعفران، ذرت، پسته، میلگرد)،نحوه انتشاراوراق سلف موازی استاندارد و تاسیس صندوق های کالایی، آشنایی با استراتژی های معاملاتی قراردادهای آتی و اختیار معامله، آشنایی با قراردادهای سلف موازی استاندارد و صندوق های کالایی،آشنایی با معاملات گواهی سپرده کالایی سکه طلا در این بورس اشاره کرد.
شایان ذکر است علاوه بر حضور مدیرعامل بورس کالای ایران در این نمایشگاه و حضور در غرفه بورس کالا، مدیران بورس کالا در حوزه های مختلف،در ایام برگزاری نمایشگاه به تناوب در غرفه شرکت حضور خواهند داشت. علاوه بر این کارشناسان بخش های مختلف بورس کالای ایران نیز به صورت تمام وقت در غرفه این بورس پاسخگوی مراجعین و علاقمندان خواهند بود.
همچنین تمامی کارگاه ها به صورت رایگان برگزار خواهد شد وحداقل نفرات برای تشکیل کارگاه ها در محل شرکت بورس کالا، 20 و حداکثر 40 نفر است.
امکان برگزاری کارگاه ها به صورت خاص و با شرط حضور حداقل 20 نفر، در محل سازمان ها نیز وجود دارد .
نهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه از 26 تا 29 تیرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و بورس کالای ایران در سالن 35، غرفه 315 میزبان مخاطبین خواهد بود.