واحد تولیدی کنسروهای غیر گوشتی کرمانشاه نمونه ای از تجلی اقتصاد مقاومتی+فیلم
این واحد تولیدی که از سال 94 در قالب تولید کنسروهای غیرگوشتی فعالیت خود را در کرمانشاه آغاز کرده نمونه ای کوچک از تجلی اقتصاد مقاومتی به شمار میرود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کرمانشاه، این واحد با اشتغالزایی ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم و با ظرفیت تولید سالیانه ۳ هزار تن انواع کنسروهای غیرگوشتی در حال حاضر به صورت سه شیفت فعالیت دارد. در چشم انداز این واحد تولیدی در سال ۹۶ ظرفیت تولید ۷ هزار تن، اشتغالزایی مستقیم صد نفر و تولید ۳۰ محصول متنوع دیده شده است. گزارشی که اشکان باجلانی در مورد این واحد تولیدی تهیه کرده را در ادامه ببینید...