پخش زنده
امروز: -
مرحله اول کشت صیفی جات در بیش از هفت هزار و 100هکتار از مزارع استان اصفهان آغاز شد.
فرزین ابراهیمی با بیان اینکه شهرستان های آران و بیدگل ،اصفهان،اردستان ،برخوار،شاهین شهر و فلاورجان ازبزرگ ترین تولید کنندگان محصو لات صیفی در استان هستند افزود:پیش بینی می شود تا اواسط خرداد، پایان مهلت برداشت صیفی جات در استان اصفهان بیش از 280تن محصول برداشت شود .
وی تولید بیش از یک محصول در منطقه، کنترل بهتر آفات و بیماری ها، افزایش کیفیت محصول تولیدی وصرفه جویی در مصرف آب را ازمزایای کشت های زیر پلاستیکی دانست و گفت : بهبود ساختمان خاک، حفاظت خاک در برابر فرسایش و افزودن مواد مغذی و آلی به خاک از مزایای استفاده از روش آبیاری مالچ است .
کشت مرحله دوم محصو لات صیفی در استان اصفهان از اوایل مرداد آغاز می شود.