نایب رییس فدراسیون وزنه برداری:
مدیریت وزنه برداری در جهان نیازمند تغییر است
نایب رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: دو تفکر در انتخابات جهانی پیش رو برای کسب کرسی های بین المللی رقابت خواهند کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛
دکتر داود باقری نایب رییس فدراسیون وزنه برداری در خصوص اعلام فهرست اسامی نامزدهای کسب کرسی های فدراسیون جهانی وزنه برداری در انتخابات پیش رو افزود: با مشخص شدن فهرست نامزدها به نظر می رسد در این انتخابات شاهد رقابت سنگین و پیچیده بین دو تفکر جاری در وزنه برداری جهان باشیم. شرایط وزنه برداری دنیا در حال تغییر است و حرف های زیادی برای در اختیار گرفتن کرسی های بین المللی گفته می شود. اما در این رابطه هنوز موضع کشورها به صورت رسمی مشخص نیست.
دکتر باقری افزود: پیش بینی من این است که در انتخابات جهانی پیش روی وزنه برداری، دو گروه اصلی با یکدیگر رقابت کنند. یک گروه که موافق وضعیت کنونی هستند و گروه دیگر، نیاز به تغییر و تحول در سیستم کهنه وزنه برداری را کلید حل مشکلات فدراسیون جهانی می داند. برهمین اساس معتقدم کشورهای صاحب نفوذ در این دو گروه جناح بندی می کنند و مابقی نیز حول این دو محور و تفکر حرکت خواهند کرد.
رییس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه برداری در خصوص وضعیت کاندیداهای ایرانی حاضر در انتخابات جهانی گفت: رایزنی ما تا به امروز رضایت بخش بوده و روند مثبتی داشته است. ما با برنامه ریزی برای حضور در انتخابات جهانی فعالیت خود را از مدت ها پیش شروع کرده ایم و خوشحالیم که تا به امروز این استراتژی صحیح بوده است. رویکرد فدراسیون در این رابطه بسیارعقلانی و منطبق با مصلحت و شرایط ورزش کشور است. ایران در وزنه برداری دنیا ، کشوری صاحب نام وشناخته شده است. بنابراین موضع ما حفظ عزت ایرانی همراه با ارایه توانمندی های منحصر به فرد وزنه برداری کشورمان خواهد بود.
نایب رییس فدراسیون وزنه برداری در خصوص آغاز مسابقات نوجوانان جهان به میزبانی بانکوک افزود: به نظر می رسد این دوره از پیکارهای جهانی در بانکوک با رعایت استانداردهای جهانی برگزار شود. میزبان از لحاظ اسکان، تغذیه، حمل و نقل و سایراقدامات به نحوه مطلوبی در حال پذیرایی از میهمانان است. در این دوره استقبال تیم های حاضر در رقابت های جهانی نوجوانان بسیار گسترده تر از سال گذشته است. کشورهای مدعی مانند ایران، قزاقستان، چین، ازبکستان، آمریکا، گرجستان، لهستان و بلغارستان با ترکیب کامل به تایلند آمده اند و مسابقات را بسیار جدی گرفته اند. دیگر تیم ها هم مثل ما از حضور پر شور وزنه برداران نوجوان در این دوره از مسابقات جهانی متعجب هستند!
وی گفت: به 2 علت کشورها این مسابقات را جدی گرفته اند. اول اینکه همه کشورها روی نوجوانان (تیم های پایه) سرمایه گذاری می کنند و پرورش وزنه برداران سالم و پاک برای آنها مهم است. علت دوم این است که این مسابقات به منزله رقابت های انتخابی المپیک نوجوانان در سال 2018 آرژانتین به شمار می رود به همین علت همه تیم ها با تمام قدرت برای گرفتن سهمیه حداکثری به بانکوک آمده اند. امیدوارم تیم ایران با کمترین اشتباه در میدان مسابقه حاضر شده و در میان تمامی مدعیان صاحب سکوی قهرمانی شود.
دکتر باقری در خصوص اهداء جایزه برترین وزنه بردار سال 2016 جهان به کیانوش رستمی افزود: کیانوش رستمی در افتتاحیه رقابت های نوجوانان جهان جایزه بهترین وزنه بردار سال 2016 را دریافت کرد. ایران این ظرفیت را دارد که همانند کیانوش و امثال او را پرورش دهد. این جایزه برگ زرین دیگری در تالار افتخارات وزنه برداری و ورزش ایران خواهد بود. کیانوش یکی از وزنه برداران پر افتخار ایرانی به شمار می رود و این موفقیت نشان می دهد جامعه وزنه برداری در حال رشد است. بی تردید جایزه ای که کیانوش امروز گرفت می تواند بزرگی وزنه برداری ایران را به دنیا ثابت کند.