موج ارعاب و انتقام آل خلیفه از خانواده های بحرینی
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، رژیم آل خلیفه با بازجویی، تهدید و ارعاب خانواده های مخالفان خود، به نوعی از آنها انتقامجویی می کند.
پایگاه خبری العهد لبنان با انتشار این مطلب نوشت: همپیمانان واشنگتن در رژیم بحرین احتمالا فنون انتقامجویی را از اربابان استعمارگر سابق خود فرا گرفته اند. انگلیسیها برای حمله به مخالفان خود در ایرلند، کنیا و هر جای دیگری از (ترفند) مجازات گروهی بهره گرفته اند بگونه ای که اکنون خانواده های منتقدان حکومت بحرین در معرض تهدید هستند، آنها (برای بازجویی) فراخوانده و ارعاب می شوند.
این منبع نوشت روز دوشنبه هنگامی که فعال بحرینی «ابتسام صائغ» پس از ارائه مطالبی در شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو به بحرین بازگشت، به مدت هفت ساعت در فرودگاه بازداشت شد و درباره نوع فعالیتش از او سوالاتی پرسیده شد و حتیخانواده او نیز تهدید شد.
این فعال بحرینی تصریح کرد بیشتر سئوالات درباره جلسه ژنو بود بطوریکه یکی از نیروهای امنیتی مرا به پرونده سازی علیه پسرم تهدید کرد.
هفته گذشته نیز خواهر ابتسام صائغ برای تحقیق به مرکز پلیس «محرق» فراخوانده شد و از وی بازجویی ویژه ای درباره خواهرش و فعالیتهای وی در خارج از کشور بعمل آمد. پلیس به او گفته بود که خواهرش در فعالیتهای غیر قانونی دست دارد.
ابتسام گفت مطمئن است خواهرش در پی فعالیتهای او (برای بازجویی) فراخوانده شده است. وی افزود: آنها تلاش می کنند با تهدید ما را ساکت کنند و زمانی که می بینند این کار فایده ای ندارد خانواده های ما را تحت پیگرد قرار می دهند.
در همین زمینه سازمان «هیومن رایتس فرست» اعلام کرد: خانواده های مخالفان دیگری نیز (تهدید) شده اند اما آنها از سخن گفتن در این باره هراس دارند. تهدید خانواده ابتسام صائغ تنها مورد نیست، بلکه تنها قسمتی از رفتارهای نگران کننده (رژیم بحرین) است.
سید احمد الوداعی یکی دیگر از فعالان بحرینی است که پس از شکنجه و زندان بدست رژیم سرکوبگر، بحرین را ترک کرد. او اکنون در لندن اقامت دارد و مدیر اجرایی مرکز دمکراسی و حقوق بشر بحرین است.
چند هفته پیش هنگامی که سید احمد الوداعی نیز در شورای حقوق بشر در ژنو حضور داشت و موضوع سابقه بد حقوق بشر در بحرین را مطرح می کرد، برادر و مادر همسرش بازداشت شدند و درباره فعالیتهای وی از آنها بازجویی شد. آنها گفتند که در زمان بازداشت حقوقشان نقض شده است. مادر همسر احمد الوداعی در زمان بازجویی در اداره بازپرسی جنائی ، که بسیار بدنام است ، به بیمارستان منتقل شد.
وی گفت: بیشتر سئوالها درباره سید احمد بود و با وجود آنکه وی جرمی نداشته است با فشار و تهدید از وی اعتراف گرفته شد. وی 30 روز در بازداشت اجباری بود.
سید احمد الوداعی تردیدی نداشت که دفاع وی (از حقوق بشر در بحرین) در مجامع بین المللی عامل عملیات انتقام جویانه علیه خانواده اش بوده است.
او گفت: رژیم بحرین می خواهد دهانهای ما را ببندد و مانع از کشف واقعیت بدست فعالانی همچو من شود. در سال 1971 بحرین توافقنامه ژنو را درباره منع مجازاتهای دسته جمعی، مثل (ممنوعیت) همه فعالیتهای تهدید آمیز یا تروریسم ، امضا کرد.
شورای حقوق بشر سازمان ملل اعتراف کرد این مسئله مهم است و تعریف این سازمان از انتقامجویی شامل نوع رفتار با کسانی است که برای همکاری با سازمان ملل تلاش می کنند یا با آن همکاری دارند. همچنین نزدیکان قربانیان نقض حقوق بشر یا کسانی که به قربانیان، کمکهای قانونی یا کمکهای دیگری ارائه کرده اند نیز در زمره این افراد هستند.