نظارت و کنترل مراکز تهیه و تولید فراورده های خام دامی در استان ایلام
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز 96 برای بازرسی از مراکز و اماکن تولید،نگهداری،بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز ایلام،مدیر کل دامپزشکی استان گفت ؛در این راستا با برنامه ریزی لازم بصورت روزانه 10 اکیپ عملیاتی و
بازرسی در شهرستان ها و یک اکیپ نظارتی در اداره کل مشتمل بر 33 نفر ساماندهی شده است.
پیرانی گفت ؛از 25 اسفند سال گذشته این اکیپ ها در دو نوبت صبح و عصر مراکز عرضه ،نگهداری،بسته بندی و توزیع فرآورده های خام دامی را مورد بازرسی و بازدید قرار داده و با موارد تخلف احتمالی برخورد قانونی بعمل می آورند.
در 10 روز ابتدایی طرح در 2551 مورد بازدید از مراکز یاد شده حدود 500 کیلو گرم انواع فراورده های خام دامی فاسد آلوده و تاریخ مصرف گذشته توسط اکیپ های عملیاتی ضبط و معدوم شده است.
پیرانی گفت ؛با توجه به وجود بیش از 830 نوع بیماری مشترک بین انسان و دام توصیه ام به شهروندان این است که برای حفظ سلامتی خود فراورده های خام دامی مورد نیاز خانوار را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.