تولید 45 هزار دز مالئین در موسسه رازی
45 هزار دز مالئین در سال گذشته در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ رئیس بخش توبرکولین موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: با توجه به اجرای برنامه کنترل، مبارزه و ریشه کنی بیماری مشمشه در ایران، سالانه کمتر از 100 مورد از این بیماری در کشور مشاهده می شود.
دکتر نادر مصوری افزود : با تولید 45 هزار دز مالئین از خروج حدود 200 هزار دلار ارز جلوگیری شده است.
وی تاکید کرد: مالئین از جمله محصولات استراتژیک است که در صورت تولید نشدن آن در این موسسه، واردات آن به این کشور به سادگی امکان پذیر نیست و بی شک کشور در صورت انتشار این بیماری دچار مشکل می شود.
رئیس بخش توبرکولین موسسه رازی افزود: مالئین برای شناسایی بیماری مشمشه در تک سمی ها از جمله اسب مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با اشاره به اجرای برنامه مبارزه با مشمشه در کشوراعلام کرد : در حال حاضر در کشور کمتر از 100 مورد بیماری مشمشه به طور سالیانه مشاهده می شود.
دکتر مصوری خاطرنشان کرد: این بیماری در 5 سال اخیر سیر افزایشی داشته که دلیل آن نیز تردد غیرمجاز تک سمی ها در مرزهای کشور است.
رئیس بخش توبرکولین موسسه رازی با تاکید بر اینکه برنامه کنترل، مبارزه و ریشه کنی بیماری مشمشه در ایران در حال اجراست، گفت: هیچ گونه آماری از این بیماری در کشورهای همسایه ایران وجود ندارد و برنامه ای هم برای ریشه کنی این بیماری (به جز در ترکیه) اجرا نمی شود.
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی هم در پیامی ؛ بهار طبیعت و سال نو را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر حمید کهرام تصریح کرده است : در سال 1395 با وجود فراز و نشیب ها، برگ های زرین دیگری با تلاش های بی دریغ، صادقانه و ارزشمند شما همکاران محترم در تحقیق، تشخیص و تولید فرآورده های بیولوژیک در کارنامه موسسه رازی ورق خورد.
این موسسه ارزنده در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل به این شعار با محتوا که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی سال 1395 را نامگذاری کردند، جامه عمل پوشاند و افتخارات بزرگی در جهت خودکفایی و رفع وابستگی کشور به واردات این محصولات کسب کرد.
در اغاز بهار و رویش دوباره طبیعت همچون گذشته بر آن شدیم تا همدلی و همبستگی را سرلوحه کار خود قرار داده و هم راستا با اهداف بزرگ موسسه و اقتصاد مقاومتی برای پیشرفت و اعتلای کشور تلاش کنیم.