سی ان ان گزارش داد؛
دروغ ترامپ بر ملا شد
مدیر اف بی آی، گفت: هیچ اطلاعاتی در اختیار ندارد که ادعای ترامپ مبنی بر ماجرای« شنود» را پشتیبانی کند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سی ان ان، مدیر اف بی آی، پلیس آمریکا در نشست پرسش و پاسخ کمیته ی اطلاعاتی مجلس نمایندگان این کشور شهادت داد هیچ اطلاعاتی در اختیار ندارد که ادعای رئیس جمهور دونالد ترامپ را پشتیبانی کند.
سی ان ان افزود: جیمز کومی و مدیر اداره ی امنیت ملی مایک راجرز، در جلسه ی استماع کمیته ی اطلاعاتی مجلس نمایندگان به پرسش های اعضای این کمیته درباره دخالت احتمالی روسیه در روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا و نیز احتمال تبانی ستاد تبلیغاتی دونالد ترامپ با مسکو پاسخ دادند.
دونالد ترامپ در پیام های پی در پی در پایگاه اجتماعی توئیتر مدعی شده بود دولت پیشین آمریکا به ریاست باراک اوباما ، پیش از برگزاری انتخابات دستور داده بود گفتگوهای تلفنی برج ترامپ در نیویورک که ستاد تبلیغاتی ترامپ بود، شنود شود.
جیمز کومی در پاسخ به پرسش نفر دوم کمیته ی اطلاعاتی مجلس نمایندگان ، آدام شیف، نماینده ی حزب دموکرات در این مجلس درباره ادعای شنود تاکید کرد: « با توجه به پیام های توئیتری رئیس جمهور درباره ادعای شنود گفتگوهای تلفنی وی بدست دولت پیشین ، من هیچ اطلاعاتی در اختیار ندارم که از این پیام های توئیتری پشتیبانی کند. ما این موضوع را با دقت در اف بی آی بررسی کرده ایم. وزارت دادگستری از من خواسته است به اطلاع شما (کمیته ی اطلاعاتی مجلس نمایندگان) برسانم که پاسخ آن وزارتخانه و زیرمجموعه های آن به این پرسش نیز همان پاسخ اف بی آی است.»
از جیمز کومی پرسیده شد آیا بر این باور است که اوباما (رئیس جمهور پیشین) و اف بی آی آنگونه که در پیام های ترامپ ادعا شده است، داشتند به کشور خیانت می کردند؟
وی پاسخ داد: « من نمی خواهم پیام های توئیتری را برای شما بشکافم. همه آن چیزی که می توانم بگویم این است که ما اطلاعاتی در اختیار نداریم که این ادعاها را ثابت کند.»
آدام شیف از مدیر اف بی ای پرسید: آیا از نگاه قانونی رئیس جمهور ترامپ مجاز است چنین ادعایی را بدون سند و مدرک پیش بکشد؟
جیمز کومی پاسخ داد: « من قصد ندارم پیام های توئیتری را بشکافم و یا به این پیام ها پاسخ بدهم. در کل می توانم به شما همان چیزی را بگویم که من و دریادار راجرز پیشتر گفتیم. در آمریکا چارچوبی قانونی وجود دارد که بر اساس آن دادگاه ها مجوز تجسس الکترونیکی صادر می کنند. چنین مجوزهایی در پرونده های جنایی یا پرونده های امنیت ملی و بر پایه ی علت های احتمالی که با دقت بررسی شده باشند صادر می شوند. چنین فرایندی بسیار پیچیده است و هر سه شاخه ی دولت را در بر می گیرد. این چارچوب از اواخر دهه ی هفتاد میلادی برقرار بوده است و ساز و کاری این چنینی دارد.»
شیف سپس از کومی پرسید: آیا اوباما می توانسته با استفاده از اختیارات خودش دستور شنود گفتگوهای تلفنی برج ترامپ را صادر کند؟
مدیر اف بی آی در پاسخ تاکید کرد: « هیچ رئیس جمهوری از چنین اختیاراتی برخوردار نیست.»
مایکل اس راجرز ، مدیر اداره امنیت ملی آمریکا نیز در این نشست تاکید کرد هیچ سند و مدرکی در اختیار ندارد که ادعای ترامپ را به واقعیت نزدیک کند.
راجزر دریادار بازنشسته ی نیروی دریایی آمریکاست. وی هم اکنون فرماندهی سایبری کشورش را نیز بر عهده دارد و از سوم آوریل سال 2014 همزمان رئیس سرویس امنیتی مرکزی آمریکا نیز هست.