برگزاری جشنواره حلوای محلی در صومعه سرا
این جشنواره برای دومین بار در روستای ضیابر برگزار شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا امروز گفت : هر ساله در آستانه نوروز بانوان ضیابری با تهیه حلوای محلی به استقبال سال نو و مهمانان نوروزی می روند. علیرضا مهرگان افزود : اقدامات اولیه برای ثبت ملی این شیرینی محلی انجام شده است.
وی گفت : هدف از برگزاری جشنواره حلوای محلی را احیاء و حفظ آیین های بومی – محلی که در حال فراموشی اند.
رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا گفت : در حاشیه این جشنواره آیین های بومی عروس گولی ، نوروز خوانی و موسیقی محلی نیز اجرا شد.
علیرضا مهرگان اعلام کرد : حدود هزار نفر از جشنواره حلوای محلی دیدن کردند.
حلوای ضیابری نوعی شیرینی محلی است که از حدود 500 سال پیش در این روستا پخت می شود.