خورش ماست خوراک 100 ساله اصفهانی ها + گزارش
در آستانه نوروز اصفهانی ها با خورش ماست ، خوراک سنتی این شهر دیدنی ، به استقبال میهمانان می روند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما ،این دسر خوش طعم با قدمتی 100 ساله خوراکی سنتی اصفهان هاست که با گوشت گردن گوسفند ، زعفران ، ماست چکیده و شکر تهیه می شود.
سعید نایب بهترین تهیه کننده این خوراکی گفت : از پیشنیه جزییات خورش ماست اطلاعاتی در دست نیست اما قدمتش به حدود 100 سال پیش بر می گردد.
وی افزود: فرایند تولید این خوراکی پس از مخلوط کردن ترکیباتش در دو ساعت طعمی لذیذ و رنگ وبویی زیبا به خود گرفته و در مجالس ومراسم مختلف در اصفهان سرو می شود.
خورش ماست در کشور تنها در اصفهان تهیه می شود و همتایی ندارد.