برداشت گیاه دارویی کنگر از مراتع پاسارگاد + فیلم
کشاورزان پاسارگادی این روزها در حال برداشت گیاه کنگر هستند .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز
فارس، کنگر گیاهی است خودرو با برگهای خاردار و ساقههای ضخیم شبیه به کرفس که از
آن در پخت سوپ، خورش و حتی بهصورت خام در سالاد استفاده میکنند.
کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین
علت آن را با ماست نیز میخورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرممزاج
هستند، خوردن آن توصیه میشود.
علاوه بر این، کنگر منبع غنی پتاسیم است.
کنگر
ضدعفونیکننده، اشتهاآور، تببر و هضمکننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت
دستگاه گوارش میشود.
میهمانان نوروزی که به شهرستان پاسارگاد
سفر می کنند نیز این گیاه را به عنوان سوغات از این شهرستان با خود می برند، یا
خود اقدام به چیدن کنگر می کنند یا این محصول را خریداری می کنند.
عده ای هم فرصت
را غنیمت شمرده اند واقدام به فروش گیاه کنگر می کنند و از این راه در این ایام امرار
معاش می کنند.