فقر باور به اقتصاد مقاومتی در میان مردم و مسئولان
یک استاد دانشگاه تصریح کرد : فقدان یک ساختار متمرکز غیر دولتی که بتواند اقتصاد مقاومتی را راهبری کند ، کاملا احساس می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ دکتر مهدی میرعرب مشاور و مدرس مدیریت و با بیان اینکه هدف اقتصاد مقاومتی رسیدن به نقطه ای به نام توسعه است، گفت: در بحث توسعه دو محور همیشه مد نظر بوده که یکی متوازن بودن توسعه و دیگری پایداری آن است یعنی توسعه باید همه جانبه باشد و ابعاد مختلف را در بر گیرد و در واقع تک بعدی بودن آن مد نظر نیست.
وی افزود : توسعه باید پایدار باشد یعنی در نوسانات مختلف زمانی، همچنین یک روند ثابتی را طی کند.
میرعرب یکی از محورهای مهم در اقتصاد مقاومتی را دوری از فرهنگ اشرافی گری و مصرف بیان کرد و اظهار داشت: این مسئله هر دو گروه مسئولان و مردم را در بر می گیرد ؛ در حقیقت این محور هم ما را به سمت اقتصاد مقاومتی می برد و هم اینکه در صورت عمل نکردن به آن، ما را از آن دور می کند.
این مشاور و مدرس مدیریت ادامه داد: دومین مسئله گران اداره شدن کشور است و این به دلیل بزرگ بودن ساختار دولت است زیرا چابکی در فرآیندها و ساختارهای دولتی کمتر دیده می شود.
وی تصریح کرد : جنبه دیگر اقتصاد مقاومتی گریز از تک محصولی بودن اقتصاد کشور و عدم اتکای صرفا به نفت است که منجر به ایجاد ارزش افزوده در کشور در مسیر خام فروشی است.
میرعرب به دیگر جنبه های اقتصاد مقاومتی که در سال گذشته به آن توجه نشده است ، اشاره کرد و گفت: فقر باور ملی در میان مردم و مسئولان نسبت به اقتصاد مقاومتی از معضلاتی است که در سال جاری وجود داشت و ستاد اقتصاد مقاومتی نیز بافت کاملا دولتی دارد.