به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خلیج فارس، معاون صید وصیادی شیلات جاسک گفت:: صید انواع ماهی در آبهای شهرستان جاسک، امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است. اکبرحیدری نژاد افزود: بیشتر ماهیان صید شده صنعتی و ازنوع گیدر، زرده، هوور، ساردین، متو و فانوس ماهیان است که در تهیه کنسرو سازی و غذای طیور استفاده میشود و ماهیان تجاری مانند میش، قطر، شیر، سنگسر، هامور و سرخو است که در بازار ماهی به فروش میرسد. وی گفت:: بیش از ۹۰ درصد ماهیان صنعتی برای تبدیل به کنسرو به کارخانهی فرآوری هرمزگان و استانهای سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال و ۱۰ درصد دیگر نیز وارد بازارهای ماهی فروشی هرمزگان میشود. جاسک رتبه دوم صید ماهیان صنعتی را پس از چابهار در کشور دارد. معاون صید وصیادی شیلات جاسک افزود: ۵ هزارو ۵۰۰ صیاد، با ۸۰۰ فروند لنج و قایق، صید ماهی را به روشهای گوشگیر و انتظاری، پرساین یا دایره ای، قلاب یا تراولینگ در صیدگاه توجک تا رأس میدانی در جاسک بر عهده داشتند. جاسک در همسایگی با دریای عمان با بیش از ۵۸ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع است.