تولید 300 هزار دز واکسن تیلریوز گاوی در موسسه رازی
رئیس بخش واکسن های انگلی تک یاخته موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: در سال جاری با تولید 300 هزار دز واکسن تیلریوز گاوی از خروج یک و نیم میلیون دلار ارز جلوگیری شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، دکتر غلامرضا حبیبی اظهار داشت کرد: این میزان واکسن بر اساس تعهدی که به سازمان دامپزشکی کشور داشتیم، تولید شده است.
وی با تاکید بر اینکه با این میزان تولید از خروج یک میلیون و 500 هزار دلار ارز از کشور جلوگیری به عمل آمده است، افزود: حدود 5 هزار دز از واکسن تیلریوز تولید شده در موسسه رازی نیز در سال جاری به کشورهای منطقه صادر شده است.
رئیس بخش واکسن های انگلی تک یاخته موسسه رازی با بیان اینکه این بیماری در ایران به نام زردی معروف است، خاطرنشان کرد: تیلریوز بیماری انگلی خونی است و به عنوان بیماری مشترک بین انسان و دام تلقی نمی شود، ولی به علت تغییراتی که در گوشت ایجاد می کند،گوشت دام های آلوده غیر قابل مصرف است.
دکتر حبیبی با اشاره به اینکه این بیماری بیشتر در فصول گرم که فعالیت کنه ها زیاد است مشاهده می شود، گفت: این بیماری در کلیه نقاط ایران گزارش شده و بیشتر با شروع فصول گرم که فعالیت کنه ها افزایش می یابد دیده می شود، در همین راستا برای ایجاد ایمنی در دام، واکسیناسیون در فصل سرد سال انجام می گیرد.
رشد 12 درصدی درآمد حاصل از فروش فرآورده های آزاد
مدیر بازرگانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از رشد 12 درصدی درآمد حاصل از فروش محصولات آزاد موسسه رازی در سال جاری خبر داد و گفت: برغم کاهش جوجه ریزی در سال جاری، درآمد حاصل از فروش محصولات آزاد موسسه به 28 درصد رشد مثبت رسیده است.
به گزارش روابط عمومی موسسه رازی، جابر موسوی با اشاره به فروش فرآورده های آزاد موسسه رازی در سال95 اظهار کرد: این موسسه در سال جاری در زمینه فروش انواع واکسن و فرآورده های بیولوژیک آزاد با رشد 12 درصدی درآمد حاصل از فروش مواجه بوده است.
وی افزود: با توجه به شاخص جوجه ریزی و کاهش این مهم در سال جاری، درآمد حاصل از فروش محصولات آزاد موسسه رازی به 28 درصد رشد مثبت رسیده است.
مدیر بازرگانی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی خاطرنشان کرد: این موفقیت نتیجه تلاش، سیاست گذاری و همکاری رئیس و مجموعه کارکنان موسسه رازی است.
موسوی بیان کرد: برگزاری منظم جلسات شورای بازار و کمیته پایش نیز در این افزایش فروش سهم بسزایی داشته اند.
بنابراین گزارش موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با تولید 40 محصول متنوع، بزرگترین مرکز تولید حیوانات آزمایشگاهی و فرآورده های بیولوژیک حاصل از این حیوانات در کشور است.
بخش پرورش حیوانات آزمایشگاهی در موسسه رازی در سال 1329 با هدف تولید انواع حیوانات آزمایشگاهی و فرآورده های بیولوژیک حاصل از این حیوانات تاسیس شد و یکی از بخش های قدیمی موسسه رازی است.
در این بخش 40 نوع محصول شامل پنج نوع حیوان آزمایشگاهی، فرآورده های بیولوژیک، پلت غذایی و محصولات جانبی مانند پوشال استریل برای حیوانات آزمایشگاهی تولید می شود که علاوه بر تامین نیازهای داخل موسسه، در اختیار مراکز متعدد تحقیقاتی و دانشگاهی کشور قرار می گیرد.
هشت نوع موش، پنج نوع رت، چهار نوع هامستر، هشت نوع خوکچه هندی و یک نوع خرگوش از تولیدات این موسسه بوده که از نظر نژاد، سویه و تحت سویه متفاوت از یکدیگرند و هر کدام برای کار تحقیقاتی و آزمایش ویژه ای مناسب است.
در این بخش سالانه بیش از 50 هزار سر، انواع حیوانات آزمایشگاهی تحت شرایط کنترل شده، برای مصرف داخل و خارج از موسسه تولید می شود.
تمام واکسن ها و فرآورده های بیولوژیکی که در موسسه رازی ساخته می شوند، در روند تولید خود، بر روی حیوانات آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار می گیرند تا میزان اثرگذاری این محصولات سنجش و محصول با کیفیتی عرضه شود.
با توجه به نیاز دائم موسسه رازی و دیگر مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور به حیوانات آزمایشگاهی پاک، اقدامات کنترل سلامت این حیوانات به صورت روزآمد کردن روش های کنترلی اجرا می شود.
بخش تولید و پرورش حیوانات آزمایشگاهی این موسسه برای تولید حیوانات مورد استفاده در تحقیقات و آزمایش ها از استانداردهای بین المللی تبعیت می کند.
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی هم پیش از این از تامین کامل نیاز کشور در زمینه سرم های درمانی ضد مارگزیدگی، ضد عقرب زدگی و ضد دیفتری خبر داده است.
موسسه رازی در این حوزه بهترین و باکیفیت ترین سرم های درمانی جهان را تولید می کند.
این موسسه بهترین سرم های درمانی جهان را تولید می کندکه این محصولات تاکنون جان هزاران نفر را از مرگ نجات داده است.
با توجه به اینکه ایران از کشورهایی با میزان گزش بالا در دنیاست، اما این آمپول ها، نجات صد درصدی مصرف کنندگانش از مرگ را به ارمغان آورده است.
بسیاری از کشورهای منطقه و خاور میانه خواستار سرم های این موسسه برای درمان گزیدگی ها هستند.