پیکر زنده یاد «علی معلم» در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد
مراسم تشییع پیکر زنده یاد «علی معلم» منتقد، کارگردان و تهیه کننده سینمای ایران با حضور پیشکسوتان عرصه هنر در محل خانه سینما شماره 2 برگزار شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، پیکر مرحوم «علی معلم» پس از تشییع در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
در این مراسم جمعی از مسئولان و اهالی هنر سینما، تئاتر و تلویزیون از جمله محمد مهدی حیدریان (رییس سازمان سینمایی)، حجت الله ایوبی (رییس سابق سازمان سینمایی)، حسین انتظامی (معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، ابوالحسن داودی، سامان مقدم، کامران ملکی، رضا کیانیان، سیروس الوند، علیرضا رئیسان، علیرضا رضاداد، محمد شیری و محمدعلی معلم دامغانی حضور داشتند.
همچنین استاد جمشید مشایخی، جهانگیر الماسی، حسن پورشیرازی، امین تارخ، علیرضا خمسه، جعفری جوزانی و ده ها نفر از چهره های سینما نیز در این مراسم شرکت کردند.
همسر علی معلم در این مراسم با اشاره به ویژگیهای اخلاقی آن مرحوم، گفت: علی همواره دغدغه ارتقاء، رشد و تعالی سینمای ایران را داشت و در طول سالها زندگی در کنار او، این موضوع را شاهد بودم.
علی معلم تهیه کننده و کارگردان سینما عصر دوشنبه به علت سکته قلبی دار فانی را وداع گفت.
زنده یاد علی معلم سال 1341 در دامغان متولد شد، در رشته سینما تحصیل کرد، در دهه 60فعالیت مطبوعاتی خود را آغاز کرد.
وی عضو موسس و رییس سه دوره انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران و بازرس دو دوره خانه سینما، عضو موسس بنیاد حمایت از سینمای ملی ایران، نایب رییس هیات مدیره و سخنگوی خانه سینما در سالهای 1385 تا 1387 و عضو هیات مدیره اتحادیه تهیهکنندگان سینمای ایران نیز بود.
از دیگر سوابق او میتوان به عضویت در هیاتهای داوری و انتخاب جشنواره بینالمللی فیلم فجر (7 دوره)، جشنواره بینالمللی فیلم کشورهای غیرمتعهد (پیونگ یانگ)، جشنواره سینمای جوان، جشنواره فیلمهای دانشجویی، جشنواره فیلمهای خانوادگی، نخستین جشنواره فیلم و کیفیت، جشنواره فیلم جوان، جشنواره فیلم رویش و جشنواره بینالمللی فیلم شهر (2 دوره)، نخستین جشنواره فیلمهای ویدیویی تهران، جشنواره فیلم زنان (پروین اعتصامی) اشاره کرد.وی همچنین سه دوره عضویت در هیات انتخاب فیلم ایران برای آکادمی اسکار را بر عهده داشت.همکاریاش با مطبوعات (در مقام نویسنده و منتقد) را از سال 1364 با نشریات سروش و کیهان فرهنگی آغاز کرد و عضو شورای تحریریه نخستین دوره مجله فرهنگ و سینما بود.زنده یاد معلم همچنین فعالیت در تلویزیون را در سمت تهیهکننده، کارگردان و مجری از سال 1368 آغاز کرد.