تولید انواع آنتی ژن توبرکولین در موسسه رازی
رئیس بخش توبرکولین موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از تولید انواع آنتی ژن توبرکولین خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، دکتر نادر مصوری با تاکید بر اینکه در سال جاری با تولید 4 میلیون و 400 هزار دز از انواع توبرکولین از خروج بیش از 2 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شد، گفت: با تولیدات این موسسه آمار بیماری سل در ایران در مقایسه با کشورهای همسایه در حد بسیار پایینی نگاه داشته شده است.
وی با اشاره به میزان تولید توبرکولین انسانی، دامی و مرغی در موسسه رازی، اظهار
داشت : در سال جاری یک میلیون و 800 هزار دز توبرکولین گاوی و یک میلیون و 600 هزار دز توبرکولین مرغی در این موسسه تولید شد.
رئیس بخش توبرکولین موسسه رازی همچنین از تولید یک میلیون دز توبرکولین انسانی و جلوگیری از خروج نزدیک به نیم میلیون دلار ارز از کشور توسط موسسه رازی خبر داد.
وی در مورد کاربرد توبرکولین گفت : توبرکولین ها آنتی ژن های تشخیصی بیماری سل هستند که برای عفونت های مربوط به سل در انسان، گاو و مرغ مورد استفاده قرار می گیرند.
دکتر مصوری با بیان اینکه کشور ایران در منطقه بسیار آلوده ای در خصوص بیماری سل قرار دارد و در کشورهای همجوار، آمار این بیماری بالا و قابل توجه است، خاطرنشان کرد : آمار سل در ایران با توجه به تولیدات موسسه رازی و همکاری سازمان دامپزشکی کشور در حد بسیار ناچیزی نگاه داشته شده است.
وی تاکید کرد : از 60 سال پیش در کشور برنامه کنترل و مبارزه با بیماری سل گاوی آغاز شده و در حال حاضر در مقایسه با کشورهای همسایه کاهش آمار محسوسی در خصوص این بیماری در ایران شاهد هستیم.
بازدید رئیس موسسه رازی از فعالیت های این موسسه در شعبه اراک
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از فعالیت های این موسسه در شعبه مرکزی(اراک) بازدید کرد و در جریان امکانات، تجهیزات و اقدامات این شعبه از موسسه رازی قرار گرفت.
بنابر گزارش روابط عمومی موسسه رازی، دکتر حمید کهرام رئیس موسسه رازی ضمن بازدید از فعالیت های موسسه رازی شعبه اراک در جلسه ای با حضور دکتر علی اسحاقی معاون تولید این موسسه، دکتر سید داود حسینی رئیس موسسه رازی شعبه منطقه مرکزی( اراک) و تعدادی از مسئولان و همکاران این شعبه، در خصوص انتقال تولید محصولی از فرآورده های بیولوژیک موسسه رازی به شعبه اراک بحث و گفتگو کردند.
همچنین ضمن بازدید از شرکت تکوین آزمایش پارسه به عنوان نخستین شرکت دانش بنیان استان مرکزی که با حضور تعدادی از اساتید دانشگاه اراک برگزار شد، عملکرد و فعالیت این شرکت دانش بنیان تشریح شد و پس از معرفی و توضیح در مورد دستگاه فریز درایر تولید شده در این شرکت، دکتر کهرام موافقت خود را برای ادامه همکاری با این شرکت اعلام کرد.
همچنین در جلسه مشترکی که با حضور مدیرکل اقتصادی استانداری مرکزی برگزار شد، استانداری حمایت خود را از احداث ساختمان و تجهیز و نوسازی ساختمان های این شعبه برای ایجاد و توسعه خطوط تولید اعلام کرد.