متخصصان واحد سازندگی مدیریت عملیات حفاری خشکی – 3 شرکت ملی حفاری ایران موفق به بازگرداندن این دکل به چرخه عملیات شدند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیر عملیات حفاری خشکی – 3 شرکت ملی حفاری ایران گفت: دستگاه حفاری 85 فتح به لحاظ محدودیت در ارتفاع سازه ، فاقد توانایی لازم برای پاسخگویی به نیاز کارفرما بود و در عمل باید از ناوگان عملیاتی منفک و غیر قابل استفاده می شد.
غلامرضا آل محمود افزود: بخش اصلی طرح ارتقاء دستگاه بر روی افزایش ارتفاع سازه حفاری آن از سطح به میزان یک متر تمرکز داشت که با تحقق آن، دکل برای انجام عملیات در موقعیت چاه های تعمیری که نیاز به نصب شیرهای دورانی دارند، آماده سازی و حضور دکل 85 فتح در ناوگان شرکت برای سال ها تثبیت شد.
وی اظهارداشت : همزمان با اجرای این طرح، بالابر دراورکس، خطوط انتقال سیال، پله ها و سرسره ارتباطی با سکوی دکل حفاری و مسیرهای کابل های برق تغییر اساسی یافت و دکل با رعایت تمامی استانداردهای لازم برای ورود به عملیات آماده شد.
مدیر عملیات حفاری خشکی – 3 شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه فعالیت این مدیریت به طور عمده بر روی چاه های تعمیری تکمیلی متمرکز است، گفت: این مدیریت 19 دستگاه حفاری در اختیار دارد که 16 دکل در بخش چاه های تعمیری و سه دکل در بخش حفر چاه های توسعه ای بکارگیری شده است.
ارتقای کیفی یک دکل حفاری با طرح ابتکاری ارتقای کیفی یک دکل حفاری با طرح ابتکاری ارتقای کیفی یک دکل حفاری با طرح ابتکاری