در بیمارستان امام حسین؛
کلنگ بیمارستان تخصصی سرطان به زمین زده شد
کلنگ ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در بیمارستان امام حسین(ع) با حضور وزیر بهداشت به زمین زده شد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کلنگ ساخت بیمارستان تخصصی سرطان تیپ 3 (مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات درمانی سرطان) به زمین زده شد.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه از 148 طرح ساخت مراکز حوزه سرطان تاکنون نیمی از آنها ساخته شده است گفت: این مرکز در 21 هزار متر مربع ساخته میشود و قرار است در دو سال آینده تحویل داده شود و 12 مرکز مشابه آن نیز به تدریج آماده میشود.
وی در توضیح مراکز درمانی سرطان تیپ یک تا سه افزود: مراکز تیپ یک فقط خدمات شیمی درمانی ارائه میدهند، 50 درصد سرطانها علاوه بر شیمی درمانی به رادیوتراپی نیز نیاز دارند که این کار بر عهده مراکز سطح 2 خدمات است و مراکز سطح 3 نیز علاوه بر این دو فعالیت، خدمات تشخیصی پیشرفته و جراحی و همچنین درمانهای غیرتهاجمی را ارائه میکنند و تخت بستری دارند.
محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز به انعقاد تفاهم نامه همکاری با وزارت بهداشت در زمینه دو مرکز درمانی جامع و پیشرفته سرطان گفت: طرح ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در بیمارستان امام حسین یکی از تعهدات همان تفاهمنامه همکاری بود که چند ماه پیش امضا شده بود.
وی درباره هزینه ساخت این بیمارستان افزود: هزینه حدود 187 میلیارد تومان برآورد شده که در مدت زمان دو سال و با برنامه های جدید پیش بینی می شود تا 200 میلیارد تومان برسد.
مخبر همچنین به بهره برداری هزار و 200 تخت در 10بیمارستان تا شهریور سال آینده اشاره کرد و گفت: تولیت بیمارستان های ساخته شده با وزارت بهداشت است.
وی افزود: این ستاد علاوه بر ساخت مراکز درمانی سرطان، امسال 135 میلیارد تومان از هزینه داروی بیماران سرطانی را پرداخت کرده است.
مخبر از آغاز ساخت دومین مرکز جامع درمان سرطان در غرب تهران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ما قول ساخت 10 بیمارستان را در شهرهای دیگر نیز داده بودیم که 4 مورد آن تاکنون به بهرهبرداری رسیده است.
وزیر بهداشت از بخشهای تجهیز شده nicu و بلوک زایمان بیمارستان امام حسین(ع) نیز بازدید کرد.