نظارت دامپزشکی از مراکز تولید و عرضه فرآورده ها خام دامی
مدیرکل دامپزشکی مازندران از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از امروز تا 14 فروردین سال آینده خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر رضوانی با بیان اینکه گروه های سیار این اداره کل سرزده از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی، کارشناسی می کنند گفت: همه ادارات دامپزشکی شهرستان های استان نیز در ایام تعطیلات نوروزی با استقرار کارشناس کشیک، آماده ارائه خدمات به شهروندان و بهره برداران است. مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله رستوران ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی، قصابی ها، مرغ فروشی ها، هتل ها، مراکز تفریحی و توریستی و همه مراکز پذیرایی از مسافران نوروزی، تحت نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرار می گیرد افزود: با متخلفان بهداشتی به شدت برخورد قانونی می شود. رضوانی از شهروندان و مسافران نوروزی هم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مازندران، مراتب را با شماره 01133342391 در استان و در مرکز استان با سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی اداره کل دامپزشکی مازندران با شماره 1512 اطلاع دهند.