پخش زنده
امروز: -
طرح نوروزی تشدید کنترل ونظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی در استان اصفهان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این طرح 38 گروه ثابت و سیار نظارتی در قالب 560 کارشناس بهداشتی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی از ساعت 8 صبح تا 20 از کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت می کنند.
محمد کشتکار تعداد کشتارگاه های دام وطیور فعال این استان را چهار هزار و 219 واحد و مراکز توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی را سه هزارو 500 مرکز برشمرد و افزود: در آستانه نوروز حجم خرید وفروش فرآورده های خام دامی افزایش می یابد و برای حفظ سلامت شهروندان ناظران دامپزشکی در بازدید از این مراکز بر سلامت این فرآورده ها نظارت می کنند.
وی گفت: شهروندان به عنوان بازرسان افتخاری این اداره می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشت، با شماره 1512 تماس بگیرند یا به شبکه دامپزشکی شهرستان مراجعه تا بازرسان دامپزشکی به سرعت به تخلف مربوط رسیدگی کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: نوروز پارسال با اجرای طرح تشدید نظارت دامپزشکی 16 هزار و 400 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی کشف ومعدوم شد.