پخش زنده
امروز: -
نماینده رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور در قم، فعالیت های انجام شده در یکسال گذشته در زمینه اقتصاد مقاومتی را قابل قبول توصیف کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای شیر کوند صبح امروز در آخرین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم گفت: اقتصاد مقاومتی و تشکیل مرتب جلسات آن، ظرفیتی ایجاد کرده که استانداری بتواند به بهترین نحو ممکن از میان برها استفاده کند تا هم بروکراسی های موجود کمتر و هم موانع از سر راه برداشته شود.
وی تصریح کرد با برگزاری این جلسات بسیاری از کارخانه های راکد، به حرکت درآمد.
آقای شیرکوند در عین حال با اشاره به اینکه بانک ها به علت مشکلات خود نتوانسته اند به طور کامل در خدمت استان باشند افزود: با این وجود تا پایان امسال به چند پروه دیگر در بخش گردشگری تسهیلات پرداخت خواهد شد.
استاندار هم در این جلسه، به دستاوردهای برگزاری این جلسات اشاره کرد وگفت: حظ سطح اشتغال به وجود آمده ودر مواردی افزایش میزان اشتغال، اجرای شش هزار هکتاری آبیاری تحت فشار و احیای خط دو مترو از جمله این دستاوردها بوده است.
آقای صادقی در عین حال بر افزایش بهره وری تاکید کرد و گفت: اگرچه در برخی موارد سرعت کار کند است اما علت آن پایه گذاری قوی برای انجام امور است.
استاندار بر اتصال منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و گمرک قم به شبکه سراسری راه آهن تاکید کرد و گفت: اتصال این دو منطقه به راه آهن می تواند ظرفیت های جدیدی را برای قم ایجاد کند.
استاندار در عین حال گردشگری و خدمات را محور اصلی توسعه در قم دانست.
در این جلسه آقای ذاکری رئیس سازمان صنعت معدن وتجارت و آقای طلایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی در گزارشی گفتند: برای321 پرونده مصوب دریافت تسهیلات از بانک ها 257 میلیارد تومان پرداخت شده که 139 مورد آن مربوط به بخش صنعت و 182 واحد مرتبط به بخش کشاورزی است.
آقای رضایی مدیر سازمان میراث فرهنگی-صنایع دستی و گردشگری استان قم هم گفت: 34 پروژه برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند که از 756 میلیارد تومان سرمایه مورد نیاز، 73 میلیارد تومان توسط این سازمان مصوب شده است.
آقای شاکرآرانی مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری هم با بیان گزارشی از وضعیت سفر به قم در چند سال گذشته، گفت: میزان اقامت 24 تا 48 ساعته در قم در دو سال گذشته به 40 درصد رسیده است.
آقای کارگر مدیر کل موزه ها و اموال فرهنگی تاریخی کشور هم در این جلسه بر توسعه موزه ها در قم تاکید کرد و گفت: ایجاد وتوسعه موزه ها می تواند باعث شناخت بیشتر زائران و مسافران با این شهر شود.
مجری طرح مطالعاتی (توانمندی های ریلی قم، پتانسیل ها و فرصت ها در راستای اقتصاد مقاومتی) نیز با تشریح جایگاه ویژه قم (کریدورهای زمینی _ ریلی و هوایی کشور) پیشنهاد کرد اولین هاب لجستیک کشور در کنار فرودگاه بین المللی قم، جاده سلفچگان و شبکه سراسری راه آهن ایجاد شود.