به
گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، معاون حقوقی سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران عصر امروز در نشست هم اندیشی اعضای هیات نظارت بر صدا و سیما و مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در زاهدان گفت:در حالیکه 250 شبکه فارسی زبان علیه نظام و مردم کشورمان برنامه سازی می کنند،لازم است تا در تولید برنامه و محتوای مناسب برای جذب مخاطب و اعتماد آنها بکوشیم .
دکتر عبد الله زاده با بیان اینکه بودجه صدا و سیمای از 3 هزار میلیارد تومان تجاوز نمی کند افزود : این در حالیست که بودجه برخی از شبکه های فارسی زبان معاند تا 3 برابر این میزان است .
وی گفت : در صورتیکه 5 درصد از اعتبارات تملک دارایی استان ها در اختیار مراکز صدا و سیمای استان ها قرار گیرد،قادریم پوشش شبکه های دیجیتال را به صد در صد برسانیم .
دکتر کاتب عضو شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما هم در این جلسه گفت:انعکاس توانمندی ها و قابلیت های استان در رسانه باعث جذب سرمایه گذار و رونق اشتغال در منطقه می شود.
وی با اشاره به اهمیت پرداختن به بحث اشتغال افزود : براین اساس یک و نیم میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای اشتغالزایی در روستاها و مناطق محروم کشور به مجلس پیشنهاد شده که امیدواریم تصویب شود .
قاضی زاده هاشمی عضو دیگر شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما هم گفت: درصورت تولید برنامه های فاخر تلویزیونی،پشتیبانی لازم را از استان در خصوص پخش و انعکاس این برنامه ها از شبکه های سراسری انجام می دهیم .
آقایان دهمرده – کرد و یار محمدی نمایندگان مردم شهرستان های زابل،خاش و زاهدان هم دراین نشست با اشاره به قابلیت های استان خواستار انعکاس گسترده قابلیت ها ی استان از طریق رسانه ملی و حمایت و تقویت مالی صدا و سیما برای تولید این برنامه ها شدند .
مدیر کل صدا و سیمای استان هم گفت : در صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان 101 نفر کمبود نیرو داریم اما با تعامل و بررسی نیازهای استان موفق شدیم برنامه های تولیدی به زبان و پوشش محلی در شمال و جنوب استان تهیه و رضایت عمومی را جلب کنیم.
کردستانی خواستار تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح تجمیع اداری و توسعه پوشش شبکه های دیجیتال و تولید برنامه های فاخردر این مرکز شد .
انتهای پیام/