آرزوی دیرین کشور، جلب مشارکت مردم در مدیریت شهری است
دبیر علمی دومین کنفرانس جامع مدیریت شهری تهران گفت: مشارکت مردم درمدیریت شهری آرزویی دیرین است و از 20 سال گذشته و در ابتدای تدوین برنامه دوم توسعه ، بر مشارکت و حضور جدی مردم در مدیریت شهری تاکید شده است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، سارنگ در مراسم افتتاحییه دومین کنفرانس جامع مدیریت شهری ایران و هم اندیشی لایحه مدیریت شهری درتشریح مدیریت یکپارچه شهری و مشکلات پیرامون آن گفت: از سه سال گذشته در حوزه مدیریت یکپارچه شهری مطالعات گسترده ای آغاز شد و این دولت این موضوع را بخوبی دنبال کرد.
وی افزود: این موضوع از سه جنبه مبانی قانونی، مبانی علمی، مطالعات تطبیقی سایر کشورها (مبانی تجربی) و در نظر گرفتن وضع موجود در کشور قابل بحث و بررسی است.
دبیر علمی دومین کنفرانس جامع مدیریت شهری تهران ادامه داد: از ابتدای تدوین برنامه دوم توسعه کشور به طور صریح به دولت تاکید شده است که سیاستهای تمرکز نیافتن و واگذاری امور به مردم را مورد توجه قرار دهد و این موضوع در برنامههای سوم، چهارم و پنجم توسعه کشور نیز بار دیگر مورد تاکید قرار گرفت و در دولت یازدهم نیز تلاش بسیار گستردهای در این خصوص انجام شد.
وی افزود : البته نیاز است که این موضوع در ابعاد گستردهتری و در حوزههای اجرایی برای تقدیم لایحه مدیریت شهری به مجلس مورد بحث قرار گیرد.
سارنگ با بیان اینکه در حال حاضر در کشور نه نظام متمرکز داریم و نه نظام مرکب، گفت: این لایحه میتواند کمک کند تا به سمت نظام غیرمتمرکز در مدیریت شهری حرکت کنیم. مطالعات تطبیقی که در سایر کشورها انجام شده و موارد تجربی که مورد مطالعه قرار گرفته است، ابعاد مختلفی از این موضوع را روشن میکند.
دبیر علمی دومین کنفرانس جامع مدیریت شهری تهران ادامه داد: جلسات مختلفی در قالب کمیته سیاستگذاری برگزار شد که در آن به ابعاد مختلف این لایحه پرداخته شد.
وی افزود: در این کنفرانس سعی خواهد شد نقاط قوت و ضعف این لایحه به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد.