چاک شومر گفت: نگاه کنید، من فکر می کنم رئیس جمهور با این کار اشتباه بزرگی کرد. وی نخست بر روی این مسئله تمرکز کرد. وی تلاش کرد از این مسئله منحرف شود اما بر روی این مسئله تمرکز کرد. در هر صورت دردسر وجود دارد. اگر رئیس جمهور بدون بررسی چنین حرفی را می گوید و ثابت شود که نادرست بوده است، این مسئله جدی است. بن ساس سناتور جمهوریخواه محافظه کار گفت که این مسئله را محکوم می کند زیرا به گفته وی این مسئله بسیار جدی است و شما نباید با چنین کلماتی بازی کنید.
شومر افزود: اگر رئیس جمهور بدون بررسی ادعاهای فریبکارانه ای مطرح کرده باشد، مسئله ریاست جمهوری نیست بلکه موضوع آبروی این جایگاه مطرح است. من هرگز یک رئیس جمهور اعم از دموکرات یا جمهوریخواه ندیده ام یا از یک رئیس جمهور نشنیده ام که چنین کاری انجام دهد.
رهبر اقلیت سنا گفت: از طرف دیگر اگر چنین چیزی درست باشد بدترین شکل است زیرا دریافت مجوز برای شنود از نامزد ریاست جمهوری یا حتی علیه هر شهروند آمریکایی بسیار سخت است. شما باید به دادگاه بروید و در این مورد باید دلایلی را ثابت کنید که رئیس جمهور یا کارکنان جرم جنایی را مرتکب شدند یا کارهایی با مشارکت عوامل خارجی انجام دادند و هیچ کدام از اینها خوب نیست.
چاک شومر درباره احتمال دستور رئیس جمهور به شخص دیگر برای استراق سمع گفت: غیرممکن است. رئیس جمهور این اختیار را ندارد از کسی بخواهد یا دستور استراق سمع را بدهد. این به معنای آن است اگر کسی از طریق دادگاه این کار را پیگیری نکند، وارد کار غیرقانونی شده است.
وی افزود: دونالد ترامپ هیچ مدرکی ارائه نکرده است که این اتفاق روی داده باشد. نکته کلیدی این است که اگر وی مدرکی دارد باید علنی کند اما وی قبل از صحبت کردن باید مدرک داشته باشد.
رئیس سابق اطلاعات ملی آمریکا گفت: به عنوان بخشی از دستگاه امنیت ملی که من به عنوان رئیس اطلاعات ملی نظارت می کردم چنین فعالیت استراق سمعی علیه رئیس جمهور که آن زمان، نامزد انتخابات بود یا علیه پویش وی وجود نداشت. در صورتی که دادگاهی تشکیل شود من این مطلب را خواهم گفت.
وی افزود: من وجود چنین چیزی را انکار می کنم. تا جایی که من می دانم چنین چیزی نبود.
کلاپر گفت: به نفع همه، به نفع رئیس جمهور فعلی، به نفع دموکرات ها و جمهوریخواهان و کشور است که حقیقت مشخص شود زیرا چنین مسئله ای انحراف افکار است و مطمئنا روس ها باید درباره موفقیت تلاش های خود برای ایجاد نفاق در این کشور خوشحالی کنند.
قابل ذکر است، نیوز سارا هوکابی، معاون سخنگوی کاخ سفید ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین در جریان تبلیغات انتخاباتی سال 2016 گفتگوهای تلفنی برج ترامپ را شنود کرده است، گفت: « همه حرف ما این است که اجازه بدهید بررسی دقیق تری صورت گیرد. بگذارید بررسی کنیم. اگر چنین اتفاقی افتاده باشد و اگر چنین چیزی درست باشد بزرگترین رسوایی خواهد بود.»
وی در پاسخ به این پرسش که چرا رئیس جمهور دونالد ترامپ چنین ادعایی را مطرح کرده است گفت: « ببنید فکر می کنم اطلاعاتی که او با چشم خود دیده سبب شده است به این باور برسد که چنین رویدادی واقعیت دارد. فکر می کنم او به این باور رسیده است و می خواهد که حقیقت امر آشکار شود.»
ترامپ روز شنبه صبح در پیام هایی توئیتری اوباما را متهم کرد در جریان تبلیغات انتخاباتی سال 2016 دستور داده تلفن های برج ترامپ در نیویورک شنود شود. وی هیچ شاهدی برای این ادعای خود ارائه نکرد.
مشخص نیست چه چیزی سبب شد ترامپ چنین ادعای را طرح کند. اما روز جمعه در پایگاه اینترنتی محافظه کار بریت برات مقاله ای منتشر شد که در آن ادعا شده بود دولت اوباما این مجوز را گرفته بود که گفتگوهای تلفنی برج ترامپ را شنود کنند.
هوکابی سندرز گفت: رسانه های محافظه کار تنها منابعی نیستند که درباره احتمال جاسوسی در قالب بازرسی از تماس های بین دستیاران ترامپ و روسیه در جریان تبلیغات انتخاباتی سال 2016 گزارش داده اند. نیویورک تایمز و بی بی سی هم درباره چنین احتمالی گزارش داده اند اما مساله اصلی این است که باید بررسی شود و به نتیجه ی مشخصی برسیم. اگر قرار است در زمنیه رابطه با روسیه بررسی شود خوب این موضوع را هم در قالب آن بررسی کنند.
همچنین، مارکو روبیو، سناتور آمریکایی و عضو کمیته اطلاعات سنا گفت کاخ سفید باید به طور دقیق پاسخ دهد منظور دونالد ترامپ از ادعایش مبنی بر استراق سمع باراک اوباما از برج ترامپ در دوران تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری سال 2016 چه بوده است.
سارا هاکبی سندرز معاون سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید نیز در برنامه «این هفته» شبکه تلویزیونی ای بی سی آمریکا خواستار تحقیقات کنگره در مورد ادعای استراق سمع شد.
روبیو از نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود که در انتخابات درون حزبی با دونالد ترامپ رقابت می کرد.
شبکه سی ان ان نیز گزارش داد جیمز کومی، مدیر پلیس فدرال آمریکا اف بی آی به شدت تلاش می کند وزارت دادگستری آمریکا را وادار کند ادعای رئیس جمهور این کشور را رد کند. ادعای دونالد ترامپ مبنی بر اینکه باراک اوباما دستور داده بود مقر ستاد انتخاباتی وی را در برج ترامپ شنود کنند دردسر بزرگی برای اف بی آی رقم زده و لذا جیمز کومی در تلاش است این ادعا از اساس رد شود.